Arrangement

Byggeriets Blockchains - Informationsmøde om Springboards

På dette informationsmøde vil parterne bag Byggeriets Blockchains introducere de kommende springboard-møder, som vil blive afholdt fra d. 23.-27. august. Informationsmødet vil finde sted d. 12. august fra kl. 14:00-15:30.

Mødet afholdes som et hybrid-arrangement, hvor du kan vælge at deltage fysisk i Industriens Hus eller deltage online som webinar. 

Til dette info-møde vil vi give en kort status for de seks pionerprojekter, og vi vil fortælle om, hvordan du og din virksomhed kan engagere jer i de kommende faser.

Accelerate-program efter sommerferien
Efter sommerferien afholder vi en række møder om, hvad vi har lært og opnået.

 • Springboard-møder 
  Er du nysgerrig, og gerne vil høre mere om pionerprojekterne, møde parterne bag, og har du måske endda en forventning om, at din virksomhed eller organisation kan bidrage til videreudviklingen og kommercialiseringen af blockchainløsningerne, så er springboard-møderne noget for dig.
 • Hackathon
  Vil du blive klogere på pionerprojekterne og blockchains, eller er du allerede blockchain-haj og er ved at koge over af gode idéer, så deltag i  Byggeriets  Blockchains  Hackathon 
 • Preject-møder
  Hvis der er et pionerprojekt, som din virksomhed gerne vil bidrage til at udvikle og markedsmodne, så skal du deltage i et preject-møde, hvor du sammen med andre virksomheder skal sætte rammerne for et nyt projektsamarbejde.

Program

14.00 Velkomst 
Ved Mie Wittenburg, Smith Innovation

14.05 Intro til byggeriets blockchains
Ved Søren Cajus, DI Byg

14.15 Intro til de seks pionerprojekter

15.00 Spørgsmål og svar
Ved alle

15.15 Sådan kan du engagere dig: Springboards, Hackathon og Prejects
Ved Mie Wittenburg

 

 

 

Søren Cajus

Søren Cajus

Seniorchefkonsulent

 • Direkte +45 3377 3913
 • Mobil +45 2851 1969
 • E-mail scp@di.dk