Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Webinar

Virtuel torsdag: Digital facadeberegning, smart betonovervågning og valg af it-værktøjer

Denne Virtuel Torsdag vil indeholde oplæg om digital facadeberegning af fibercement-elementer, sensorers overvågning af betons hærdeproces samt fif til at vælge de rigtige it-værktøjer til dine medarbejdere. Webinaret afholdes den 26. august fra 09.00-10.00

Billede: Dansk Industri

Program

09.00 Velkomst

09.05 Facadeberegning af fibercement-elementer - fra håndholdt estimat til digital præcision
Hør hvordan samarbejdet med en producent af fibercement-elementer blev til en prototype på den digitale facade-beregner ”CEDRAL Calculator”. Den nye applikation kan generere en komplet og præcis stykliste, så man mindsker usikkerheder og ressourcespild.  
Hans L. Theisen, Signifly

09.20 Smart beton-overvågning: Sensorer kan få din beton til at tale
Vores sensorer gør det nemt og hurtigt at kontrollere din betons hærdeproces, så du spare tid og optimere din byggeproces.
Tobias Ejersbo, Sensohive

09.40 Hvordan vælger du de rigtige it-værktøjer til dine medarbejdere?
BASIT – byggeriets uvildige IT-rådgiver – hjælper håndværks- og entreprenørvirksomheder til at få mest ud af deres IT-investeringer. Målet er at sikre, at værktøjerne skaber forretningsværdi og gør hverdagen nemmere for medarbejderne. Hør hvad du skal være særligt opmærksom på, når du skal vælge it-værktøjer til din virksomhed.
Martin Profit Jakobsen, BASIT

10.00 Stay behind

10.05 Tak for i dag