Arrangement

'Byggebranchen i dag' den 6. marts

Hvad sker der i byggebranchen i dag? På den (bygge)politiske front? I erhvervet? Og hvad siger de økonomiske nøgletal og prognoser?

Foto:Dansk Industri

Alle som har aktiviteter eller interesse i byggeri er velkomne. Udover at du får særlig viden og inspiration om branchen, er netværket en unik mulighed for at møde andre virksomheder, som indgår i byggeriets værdikæde.

’Byggebranchen i dag ’finder sted onsdag den 6. marts kl. 9.00 – 12.30 i DI’s kursuscenter, Gl. Vindinge i Nyborg.

Et folketingsvalg er lige om hjørnet og mange spørgsmål svæver både i forhold til regeringens farve og kommende ambitioner. Får vi for eksempel svar på, om der kommer en frivillig bæredygtighedsklasse i bygningsreglementet, og hvordan vil den nye pulje til energieffektiviseringer blive udmøntet? Hør et bud på det og andre aktuelle byggepolitiske spørgsmål.

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen har netop offentliggjort sin længe ventede Strategi for det digitale byggeri. På mødet vil indholdet i strategien, herunder de 18 initiativer, bliver præsenteret med særligt fokus på deres betydning for den enkelte virksomhed og branchen som helhed. Hvordan har ministeriet tænkt sig at omsætte initiativerne til konkret handling? I forlængelse heraf vil der være mulighed for at drøfte de næste skridt i branchens digitale udvikling.

Udviklingen i dansk økonomi er vigtig for byggebranchen, ligesom byggebranchen er vigtig for dansk økonomi. DI Byg har derfor et skarpt øje rettet mod konjunkturudviklingen i Danmark og de mange økonomiske nøgletal, der beskriver byggebranchens tilstand. Vi offentliggør et kvartalsvist konjunkturbarometer for byggeriet og en halvårligt byggeprognose som blandt andet indeholder forventninger til byggeriet de kommende par år. På netværksmødet den 6. marts bliver den spritnye byggeprognose offentliggjort.

Program

  • 09.00-09.30 Vi byder på lidt morgenmad

  • 09.30-10.15 Velkomst

   (v. partner og bestyrelsesmedlem Ulrik Branner, LetsBuild og Elly Kjems Hove, branchedirektør, DI Byg)

  • 10.15-10.45 Det politiske billede

   (v. Elly Kjems Hove, branchedirektør, DI Byg)

  • 10.45-11.30 Regeringens nye digitale strategi – hvad betyder det for virksomhederne?

   (v. specialkonsulent Sofie Grubb Turley, Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsen)

  • 11.30-12.00 Offentliggørelse af DI’s halvårlige byggeprognose

   (v. Rikke Lysberg Bernbom, chefkonsulent, DI Byg)

  • 12.00-12.30 Sandwich og netværk

Ulrik Branner vil styre dagens begivenheder. Ulrik er bestyrelsesmedlem i DI Byg og partner i LetsBuild, - en 100 procent digital virksomhed i byggebranchen.

Vi glæder os til at byde alle hjertelig velkommen - og til at zoome ind på ’byggebranchen i dag’.

Vi forbeholder os ret til at aflyse arrangementet, hvis der er under 20 tilmeldinger.

Michelle Nielsen

Praktisk ansvarlig

 • Direkte +45 3377 4605
 • Mobil +45 2184 3397
 • E-mail mpu@di.dk

Rikke Bernbom

Faglig ansvarlig

 • Direkte +45 3377 4777
 • Mobil +45 2947 7845
 • E-mail rilb@di.dk