Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Carl Ras
07.06.19 DI Byg Månedens medlem

Månedens Medlem Carl Ras

Carl Ras har netop vundet København Kommunes Erhverspris 2019 for deres arbejde med social bæredygtighed og CSR. DI Byg zoomer ind på virksomheden.

DI Bygs 450 medlemmer er hver og en unikke og interessante. For at give et indblik i virksomhedernes verden udvælger vi hver måned en virksomhed, vi sætter fokus på.

I maj zoomer vi ind på DI Bygs medlemsvirksomhed, værktøjsleverandøren Carl Ras. Adm. direktør, Gorm Rasmussen svarer på fem skarpe spørgsmål og gør os klogere på deres muligheder og udfordringer på markedet netop nu.

Månedens Medlem

I DI Byg har vi medlemmerne i fokus. For at give et indblik i medlemmernes verden stiller vi hver måned skarpt på en af vores 450 medlemsvirksomheder. Igennem et interview svarer medlemmet på seks spørgsmål og fortæller om, hvad der optager dem netop nu.

Hvem er Carl Ras? 

Carl Ras leverer værktøj og beslag til den professionelle byggebranche. Det gør vi ved at indgå tætte relationer til vores kunder og tilbyde dem høj faglig ekspertise og service til at effektivisere deres del af byggeriets værdikæde. Vi tilbyder vores kunder et bredt og dybt sortiment, som gør os til en central specialist i markedet for værktøj og beslag.

Carl Ras er en familieejet virksomhed gennem 87 år og drives nu af 3. generation.Vi er bevidste om den styrke, der ligger i vores historie. Vi er opmærksomme på hele tiden ikke kun at følge med tiden, men også at udvikle os - med respekt for vores arv og de værdier, vi har med os.Vi tør at prøve nye ideer af og kigge langt frem, fordi vi drives af at skabe bedre løsninger for vores relationer.

Hvad optager jer netop nu? 

I disse år er vi optaget af at udvikle Carl Ras til at være en uundværlig spiller i den byggebranche, som tegner sig fremover. Det forsøger vi at være ved at kombinere vores lange tilstedeværelse i branchen med en stærk digital agenda på vores interne dagsorden.

Hvad ser I som jeres største mulighed de kommende år? 

Det er en stor mulighed for os at træde ind i den bæredygtige agenda. Vores ønske med Carl Ras er at gøre en forskel, der rækker ud over at drive en økonomisk velfungerende virksomhed. Vores mindset og værdier, som er funderet på vores historiske arv, har altid haft ansvarlighed og integritet som ledestjerne. Heri ligger mulighederne også åbne i en mere og mere globaliseret verden, der vil efterspørge bæredygtighed mere end nogensinde.

Hvad ser I som jeres største udfordring i de kommende år?

I de kommende år står vi over for en væsentlig udfordring, fordi markedet bliver mere og mere transparent. Eksisterende handelsmønstre er i opbrud, og derfor er det utrolig vigtigt, at vores kerneydelser til markedet er knivskarpe. 

Hvad ser I som den vigtigste fordel ved at være medlem af DI Byg? 

Vores medlemskab af DI Byg giver os mulighed for at skabe relationer i branchen til gavn for udviklingen af vores virksomhed, men også for hele samfundet. Desuden kan vi gennem netværk og vidensdeling få øget kendskab til andre virksomheder i branchen og lære af dem. Desuden giver en fin artikel som denne jo også mulighed for at få en øget kendskabsgrad. 

Læs mere om Carl Ras' arbejde med CSR og bæredygtighed her

Emma Kirkeby
Skrevet af:

Emma Kirkeby

Relateret indhold