Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

25.10.18 DI Byg Nyheder

Informationsmøder og toolkit med fokus på BREXIT

Har du styr på, hvordan du får din virksomhed gennem Brexit? Se DI's nyligt offentliggjorte toolkit og sæt kryds i kalenderen til informationsmøder i januar.

I kølvandet på Brexit følger en lang række forandringer for danske virksomheder, der handler med Storbritannien eller har aktiviteter derovre. Det betyder øgede omkostninger og mere administrativt bøvl.

Bliv klogere på, hvilke forandringer I skal holde øje med og få tip til, hvad I kan gøre for at forberede virksomheden bedst muligt til Brexit:  

Torsdag den 10. januar i Ålborg (morgen) og i Århus (eftermiddag).

Tirsdag den 15. januar i Glostrup (morgen) og i Kolding (eftermiddag).

Program og mere information om tid og sted kommer senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Men du kan også allerede nu se nærmere på DI's BREXIT Toolkit, som er udarbejdet til at hjælpe virksomhederne med at finde ud af, hvilke overvejelser de bør gøre sig for at navigere virksomheden gennem Brexit. 

Læs mere i DI Business

Frederik Krogsøe
Skrevet af:

Frederik Krogsøe

Ulla Lyk-Jensen

Ulla Lyk-Jensen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3544
  • Mobil +45 2712 4940
  • E-mail ulj@di.dk

Relateret indhold