24.09.18 DI Byg Nyheder

Globale perspektiver på det digitale byggeri

Kom til netværksarrangement i Industriens Hus den 4. oktober kl. 9 - 12! Brug 3 timer og få 5 konkrete bud på, hvilke metoder og teknologier, der er vigtige at fokusere på de næste par år - og ikke mindst eksempler på, hvordan man griber dem an.

DI Byg inviterer i samarbejde med GenieBelt til netværksarrangement i Industriens Hus den 4. oktober med fokus på nye teknologier og digitalisering af byggeriet. 

Machine Learning, Droner, 4D & 5D, BIM, Collaboration platforms og apps i massevis. Mulighederne nævnes som uendelige og potentialet kolossalt, samtidig med at teknologierne svirrer i luften. Hvor skal man starte – og hvor meget er rent ”spin”?

Den 4. oktober kan du bl.a. kan høre: 

Federico Salazar - 3de Generations ejer af Grupo Provivienda i Panama, der med over 120.000 huse og utallige skyskrabere bag sig, har igangsat en digital transformation af gruppen

Matt Ghinn - Projekt Direktør  hos VolkerFitzpatrick. Med €6 milliarder i omsætning, er VolkerWessel en af Europas større entreprenører. Hør her om Matt’s syn og tanker på, hvordan digitalisering griber ind i opførelsen af jernbaner i England.

Hugo Dorph, CCO - SOLAR, som har byggeindustrien som kunder og en strategi om at levere de rigtige produkter til tiden. Digitalisering står øverst på dagsordenen for Hugo Dorph, så hvordan ser logistik og værdikæden ud om 2 år?

Rolf Büchmann-Slorup, Managing Director i HD Lab, som har som ambition at gøre byggebranchen til en af de mest attraktive industrier i verden. Hør Rolfs bud på, hvordan man kan begynde og anvende de nye teknologier i byggeriet. 

Morten Chrone - CCO & COO HusCompagniet. Med 2000 huse om året i 3 lande, er skala, kundeservice og evnen til effektiv drift væsentligt. Morten vil tale om, hvordan HusComapgniet ser på digitaliseringens indflydelse de kommende år, og hvordan digitale værktøjer medvirker til at forme produktivitet og skabe højere indtjening. 

Jens Weywadt, ejer af Ballerup El Service, vinder af Årets mest IT Modne Håndværker i 2017 vil tale om, hvordan man arbejder med digitale værktøjer og IT som udførende i en lang værdikæde og bidrage med sine konkrete erfaringer. 

Arrangementet og præsentationer afholdes på engelsk grundet international deltagelse.

Tid og sted

Torsdag den 4. oktober 2018 kl. 9.00 - 12.00

Industriens Hus, HC Andersens Boulevard 18, 1787 Kbh. V

TILMELD DIG nu!

Du kan tilmelde dig med det samme hos chefkonsulent Frederik Krogsøe på frkr@di.dk

Der er begrænsede pladser - så tilmelding er først-til-mølle. 

Frederik Krogsøe
Skrevet af:

Frederik Krogsøe

Frederik Krogsøe

Frederik Krogsøe

Fagleder, Digitalisering i byggeriet

  • Direkte +45 3377 3343
  • Mobil +45 2889 0300
  • E-mail frkr@di.dk

Relateret