Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Getty
06.02.19 DI Byg Nyheder

Bygningskomponentprisen 2019

Et håndtag, et nyt byggemateriale, et beslag, en anderledes tagrende – en bygningskomponent, der er en nytænkende løsning på et kendt problem og skaber værdi i byggeprocessen såvel som i dagligdagen? Skal din virksomhed modtage Bygningskomponentprisen?

Med Bygningskomponentprisen ønsker VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN at hædre ildsjæle, som har gjort en særlig indsats for bygningskomponenter, der er industrielt fremstillede.

Det kan fx være et produkt, der kan få betydning for mange menneskers hverdag eller en byggeteknisk løsning, som gør håndværkerens arbejde nemmere. Det kan være materialer, detaljer og smukke og holdbare løsninger, som er godt tænkt og godt udført.

Nu søger VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN idéer til, hvem der skal modtage prisen i 2019.

Er du bruger, rådgiver, producent, distributør, bygherre eller opfinder, og har du et forslag til, hvem der skal modtage prisen næste gang, så inviteres du til at indstille en kandidat nu.

Læs mere og indstil dig selv eller en du kender inden den 15. februar her. 

Har du spørgsmål, så kontakt Koordinator af prisen Ellen Kathrine Hansen på tlf. 2172 3181 eller info@veluxfoundations.dk.

Emma Kirkeby
Skrevet af:

Emma Kirkeby

Relateret indhold