Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Getty
22.03.19 DI Byg Nyheder

Arrangement: Hvordan styrker vi cirkulær økonomi i byggeriet?

Vær med den 16. septemper, når DI Byg diskuterer, hvordan vi styrker den cirkulære økonomi i byggeriet.

De kommende 40 år vil vi bygge, end vi har bygget indtil nu i hele menneskehedens historie. Det kræver, at vi tænker radikalt anderledes. Cirkulær økonomi er nøgleordet – også i byggebranchen. Deltag i konferencen "Sådan styrker vi cirkulær økonomi" og bliv klogere på mulighederne lige fra forskningen til udførelsen.

Mandag den 16. september er DI Byg medarrangør på en konference hos IDA i København. Her spørger vi, hvordan byggeriet skal styrke den cirkulære økonomi. 

 DI Byg deltager med et oplæg, hvor vi med udgangspunkt analysen en Fremtid med ressourcer til byggerier belyser nogle af de måder, hvorpå byggematerialeproducenterne og entreprenører er med til at omstille byggeriet til en cirkulær økonomi i produktionsfasen.

Udover DI Byg og IDA, deltager blandt andet: 

  • DTU
  • Teknologisk Institut
  • Rambøll
  • Letbæk Plast A/S

Du kan læse hele programmet og tilmelde dig her. 

Emma Kirkeby
Skrevet af:

Emma Kirkeby

Relateret indhold