Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Tekniske Isolatører Ebrahim Amiri, fra Persolit Entreprenørfirma A/S og statsminister Lars Løkke Rasmussen

SkillsDenmark/Per Daugaard
10.04.19 DI Byg Nyheder

DM i Skills 2019

DM i Skills 2019 løb af stablen den 4.-6. april i Næstved, hvor 300 unge fra erhvervsuddannelser i hele landet kæmpede om at blive den bedste inden for deres fag.

Over 51.000 gæstede DM i Skills i Næstved den 4.-6. april for at se 300 af landets klogeste sæt hænder indenfor 43 faggrupper kæmpe om at blive den bedste til sit fag.

DM i Skills giver de unge deltagere chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

I tre dage knokler de unge deltagere for at vise det ypperste af, hvad man som elev på en erhvervsuddannelse kan præstere. Sidste dag blev Danmarks dygtigste inden for hver af de 43 faggrupper kåret.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen overrakta priserne til vinderne. Vinderen blandt de Tekniske Isolatører blev Ebrahim Amiri, fra Persolit Entreprenørfirma A/S, Munkebo (se billede). 

Emma Kirkeby
Skrevet af:

Emma Kirkeby

Relateret indhold