Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

29.05.19 DI Byg Nyheder

Møde om mulighederne for funding i Horizon 2020

Energy Innovation Cluster, Central Denmark EU Office og Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til gå-hjem-møde om EU-finansiering. Her kan du høre, hvordan du kan få del i de millioner af støttekroner, som danske virksomheder kan ansøge om til forskning, udvikling og demonstration af innovative løsninger på energi og klimaområdet.

Hvilket EU-program passer til din virksomhed? Og hvilke former for innovation ydes der finansiering til gennem EU’s store forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020? Få svarene på gå-hjem-møde den 6. juni hos Energy Innovation Cluster i Silkeborg. Det er gratis at deltage.

Tid og sted 

6. juni 2019 fra kl. 13:30 til 16:00
Energy Innovation Cluster, Lysbrohøjen 24, 8600 Silkeborg
 

Indhold 

Energy Innovation Cluster, Central Denmark EU Office og Styrelsen for Forskning vil fortælle om, hvordan du kan få del i de millioner af støttekroner, som danske virksomheder kan ansøge om til forskning, udvikling og demonstration af innovative løsninger på energi og klimaområdet.

På gå-hjem-mødet vil du møde en virksomhed, en forsker samt en kommune, der vil dele deres erfaringer med EU's støtteprogrammer. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs og netværke efter mødet.

Målgruppe 

Virksomheder, forskere, kommuner mv., der overvejer at søge midler fra Horizon 2020 til klima- eller energiprojekter eller bare gerne vil høre mere om mulighederne i 2020.

Program 

Velkomst 
v/Mona Madsen, Energy Innovation Cluster

Det nye arbejdsprogram på klima og energi i 2020 
v/Tina Gaard Sander og Stefanie Bondy Jørgensen, Styrelsen for Forskning og Uddannelse

Cases på Horizon 2020 projekter:
v/Hans Sanderson, Seniorforsker ved Aarhus Universitet og formand for SFU's klima referencegruppe
v/Bo Eskerod Madsen, CEO ved Remoni
v/Bahram Dehghan, Senior projektleder ved Frederikshavn Kommune

Hvordan kan Energy Innovation Cluster hjælpe med en ansøgning?
v/Henrik Böhmer, Energy Innovation Cluster

Afrundning
v/Birgitte Karnøe Frederiksen og Rikke Edsjö, Central Denmark EU Office

Tilmeldning 

Tilmeld dig senest den 29. maj 2019 via: Tilmelding via Energy Clusters hjemmeside 

Kontakt

Mona Madsen (Energy Innovation Cluster)
Tlf.: 2878 4274
e-mail: mom@eicluster.dk

Emma Kirkeby
Skrevet af:

Emma Kirkeby