Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

29.01.20 DI Byg Nyheder

Tjek Brugdata.dk, når du er i tvivl om, hvordan du må anvende indsamlet data

På brugdata.dk kan du få svar på konkrete spørgsmål om alt fra indsamling, opbevaring og videregivelse af data til datasikkerhed og brug af data til kommunikation og markedsføring.

Du har sikkert en masse data om dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Det kan fx være dine kunders købsmønstre, eller dine medarbejderes kontaktinformation. Men hvad må du bruge de informationer til?

På Brugdata.dk er det let at finde relevant information, når du er i tvivl om brug af data.

Du finder også henvisninger til konkrete afgørelser, som giver et godt indblik i, hvordan reglerne skal forstås i virkeligheden. Der er også skabeloner, der er lige til at udfylde, så du har styr på juraen, når du laver aftaler med kunder og leverandører om brug af data.

Brugdata.dk er et samarbejde mellem Erhvervsstyrelsen og andre myndigheder.

 Besøg Brugdata.dk her: www.brugdata.dk

  

Skrevet af:

Søren Cajus

Relateret indhold