Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

27.10.20 DI Byg Nyheder

Er du tilfreds med din byggesagsbehandling? Send din feedback til TBST

Trafik-, bygge- og boligstyrelsen (TBST) har oprettet en digital postkasse, hvor du kan skrive ind med dine erfaringer, spørgsmål og kommentarer til den nye byggesagsbehandling, vedrørende certificerede statikere.

Ved årsskiftet trådte en ny ordning vedrørende byggesagsbehandling i kraft. Det betød, at der skulle være tilknyttet en certificeret statiker til byggesager, der er omfattet af konstruktionsklasse 2, 3 eller 4. Dog er der en overgangsordning for statikere, hvor det frem til d. 1. januar 2021 er muligt at anvende en anerkendt statiker i stedet for en certificeret statiker i byggesager. 

I den forbindelse Trafik-, bygge- og boligstyrelsen oprettet en postkasse, med henblik på at opsamle viden og erfaring fra byggebranchen – både det gode og det dårlige. Postkassen kan benyttes af virksomheder, borgere og brugere, som opfordres til at indsende spørgsmål, kommentarer samt gode og dårlige erfaringer.

Vi hos DI Byg oplever, at denne ordning har været vellykket for flere store projekter, men den har givet udfordringer for mange mindre byggerier. Derfor opfordrer vi vores medlemmer til at benytte denne mulighed og melde ind med erfaringer og spørgsmål, så vi fremadrettet kan få den bedste proces på byggepladserne, udtaler Elly Kjems Hove, Branchedirektør hos DI Byg.

Du kan skrive til postkassen her: byggeri@tbst.dk

Relateret indhold