Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Fotograf: Claus Bech
26.03.20 DI Byg Nyheder

Det er win win win at sætte yderligere gang i den almene boligsektor

Der kan med øjeblikkelig virkning igangsættes renoveringsprojekter for 18,4 mia. kr. til gavn for beboerne i de almennyttige boliger, byggeriet og den grønne dagsorden. Det er hovedbudskabet i et brev, som Dansk Industri, BL – Danmarks Almene Boliger, Danske Arkitekt virksomheder og Foreningen af Rådgivende Ingeniører har sendt til boligminister Kaare Dybvad Bek

Lige nu er der en kø på 453 godkendte renoveringsprojekter i Landsbyggefonden. Værdien af disse projekter er 18,4 mia. kr. 

Vi foreslår, at regeringen omgående sætter disse projekter i gang. Det kræver, at regeringen giver Landsbyggefonden tilladelse hertil. Landsbyggefonden er velkonsolideret, og projekterne kan sættes i gang uden statslig medfinansiering.

Sådan lyder det i et brev, som Dansk Industri, BL – Danmarks Almene Boliger, Foreningen af Rådgivende Ingeniører og Danske Arkitektvirksomheder har sendt til boligminister Kaare Dybvad Bek.

Læs brevet her

Relateret indhold