Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Billed: Colourbox

22.04.20 DI Byg Nyheder

Få hjælp til den grønne og cirkulære omstilling

Få op til 90.000 kr. til at udvikle din virksomhed i en grøn og cirkulær retning i nationalt projekt for SMV’er i Danmark. Du kan ansøge om midlerne nu.

Projektet Grøn Cirkulær Omstilling vil hjælpe 400 danske SMV’er med at implementere grønne og cirkulære forretningsmodeller i perioden 2020-2022. DI er blandt 17 partnere i projektet.

Projektet har blandt andet byggeri som særligt fokusområde, og der er mange forskellige muligheder i projektet. Ved at deltage i projektet vil din virksomhed få adgang til professionel konsulentstøtte, en konkret plan for den grønne og cirkulære omstilling og udvikling af nye forretningspotentialer. Samtidigt forbereder din virksomhed sig på den stigende efterspørgsel på bæredygtige produkter og produktion.

Krav til deltagelse i projektet

Din virksomhed skal være en SMV med maksimalt 250 medarbejder og en omsætning på maksimalt 50 mio. EUR. Dertil må virksomheden ikke være en del af eller ejet af en større virksomhed. Din virksomhed skal også selv fastsætte og registrere den aftalte udviklingstid, forløbet er i gennemsnit på 380 timer.
Ledelsen skal desuden være klar på at udvikle produkt eller produktion i en mere grøn og cirkulær retning. Virksomheder der ansøger skal helst ikke have været en del af lignende projekter tidligere.

Ansøg i dag

For at få del i midlerne fra Grøn Cirkulær Omstilling skal du kontakte dit erhvervshus eller ansøge her

Du kan få læse mere om projektet her.

Relateret indhold