Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

29.04.20 DI Byg Nyheder

Gratis rådgivning om substitution af uønskede stoffer

Center for Cirkulær Kemi tilbyder 25 timers gratis rådgivning for virksomheder til at substituere uønskede farlige kemiske stoffer fra deres produkter. ECHA har samtidigt udgivet en guide i fem trin om substitution.

Virksomheder i Danmark og i resten af EU udskifter i stigende grad problematisk kemiske stoffer/produkter med sikrere alternativer. Det er både en gevinst for virksomhederne, for miljøet, for medarbejdernes og for forbrugernes sikkerhed og helbred. Det er også et vigtigt element i den cirkulære økonomi.

Men hvordan griber man som virksomhed et substitutionsprojekt an på en systematisk måde? Hvis din virksomhed er inden for byggeri, emballage eller fødevarer, så har i, gennem Center for Cirkulær Kemi, mulighed for at få 25 timers gratis rådgivning og støtte til arbejdet.

Læs mere og få yderligere information her

Relateret indhold