Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

20.04.20 DI Byg Nyheder

Webinar: Kina er genåbnet - hvad kan vi lære af det, når vi genåbner Danmark og vores virksomhed?

Webinar med DI's General Manager China, Glen Mikkelsen, som vil fortælle om situationen i Kina på nuværende tidspunkt og hvordan Kinas fremtidige handel ser ud.

Kære alle netværksmedlemmer

Hvis dette fanger din interesse, kan du på webinaret høre om, hvad Danmark og danske virksomheder kan lære af Kinas genåbning. Dette vil DI's General Manager China, Glen Mikkelsen, fortælle om. 

Vi har modtaget mange henvendelser i DI om handel med Kina og den kinesiske genåbning af industrien og samfundet. Derfor har du nu mulighed for at deltage i et ekstraordinært webinar, hvor DI’s mand i Kina, chefkonsulent Glen Mikkelsen, vil fortælle om den nuværende situation i landet, og hvordan fremtiden tegner sig for handel med Kina. Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Mødet holdes torsdag d. 23.04 fra kl 10:00 – 11:00 på zoom

Du har mulighed for at deltage via dette link:

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 817 5420 9300
Password: 337572

Relateret indhold