Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

11.05.20 DI Byg Nyheder

Få sparring til din ansøgning om cirkulært byggeri

Har du et projekt på tegnebrættet, som kan bidrage til byggeriets omstilling til cirkulær ressourceøkonomi? Og har du planer om at søge investering fra Realdania og Innovationsfondens fælles Grand Solutions-opslag? Så book tid til et virtuelt sparringsmøde om din ansøgning d. 28. maj.

Torsdag den 28. maj holder Realdania og Innovationsfonden virtuel sparringsdag med kommende ansøgere til det fælles Grand Solutions-opslag Byggeriets omstilling til cirkulær ressourceøkonomi”, som har ansøgningsfrist den 18. august 2020.

Her har du mulighed for at booke et én-til-én-møde med medarbejdere fra både Innovationsfonden og Realdania.

Tilmelding senest mandag den 25. maj 2020 kl. 12:00. Tilmelding sker pr. mail til Pernille Berg fra BLOXHUB på pbe@bloxhub.org.

I mailen skal du skrive navne og mailadresser på andre personer fra projektkonsortiet, som ønsker at deltage i sparringsmødet.

Du kan tilmelde dig sparingsmødet uanset, at du endnu ikke har samlet et fuldstændigt konsortium. Konsortiesammensætning kan være et væsentligt sparringstema. I skal dog som minimum være to projektpartnere med til mødet.

Læs mere her

Relateret indhold