Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

19.06.20 DI Byg Nyheder

Nordisk webinar: Europæisk klimalov – virksomheder er nøglen til succes

Få status på European Green Deal, herunder EU’s klimalov, samt den historisk store europæiske genopretningsplan på 750 mia. euro, som EU-Kommissionen præsenterede i slutningen af maj. Oplægsholder er Diederik Simsom, der er kabinetschef for EU-kommissær Frans Timmermans.

DI stiller sammen med erhvervsorganisationerne fra Sverige, Finland og Norge skarpt på EU’s klimalov og virksomhedernes rolle i Europas grønne omstilling og økonomiske genopretning i kølvandet på Covid-19.

Virksomheder har en central rolle i forhold til EU’s fremtidige klimaindsats og Europas økonomiske genopretning. En genopretning som også adressere den grønne omstilling. På webinaret vil fire nordiske virksomheder dele deres erfaring inden for bæredygtig teknologier og komme med deres bud på, hvad der politisk skal til for, at EU kan indfri målsætningen om et klimaneutralt Europa i 2050.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig her

Relateret indhold