24.06.20 DI Byg Nyheder

Udviklingsforløb: Skab vækst gennem Verdensmålene

Dansk Byggeri lancerer et nyt vækst- og udviklingsforløb med afsæt i FN’s 17 Verdensmål. Formålet er at styrke medlemsvirksomhedernes bæredygtige vækst og udvikling med afsæt i Verdensmålene.

Dansk Byggeri har skræddersyet et nyt vækst- og udviklingsforløb til bygge- og anlægsbranchen, hvor man hjælper vores medlemsvirksomheder med at udvikle sig, så de udnytter de muligheder, FN’s 17 Verdensmål skaber. Det er seks dage i perioden fra februar 2020 til november 2020. 

Forløbet der skal skabe vækst

Der startes med at folde Verdensmålene ud med hjælp fra UNDP, FN’s udviklingsprogram. I takt hermed vælger de deltagende virksomheder det konkrete projekt, de gerne vil have hjælp til at udvikle mere bæredygtigt. Undervejs udfordrer Dansk Byggeri løbende virksomhederne på den måde, de tænker og arbejder på i dag. 

Dansk Byggeri samler fire virksomheder, der repræsenterer forskellige dele af brancheværdikæden, i ét fælles forløb. Hver virksomhed arbejder på at udvikle sit eget konkrete projekt, men får samtidig mulighed for at inspirere og udfordre de andre deltagende virksomheder på løsninger, ambitioner og tilgang.

Formålet med forløbet er, at virksomhederne bliver i stand til at udnytte de vækst- og udviklingsmuligheder, der opstår i takt med den bæredygtige omstilling. Derfor afsluttes forløbet med en beregning af, hvilken konkret værdi arbejdet har for den enkelte virksomhed i form af vækst, bedre resultater og bidrag til Verdensmålene.

Læs mere og tilmeld din virksomhed her

Relateret