Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

CIFE

07.09.20 DI Byg Nyheder

CIFE Summer School 2020 bliver afholdt virtuelt

CIFE's Summer School er verdens førende konference med fokus på nye digitale værktøjer i byggeriet. Dette års konference afholdes 15.-16. september 2020. Den vil i år foregå virtuelt, og det er gratis at deltage.

I år bliver CIFE Summer School anderledes, da man pga. COVID-19 har valgt at arrangementet skal afholdes virtuelt.

CIFE Summer School er et arrangement, hvor deltagerne har mulighed for at tale sammen og dele deres tanker, visioner og tilgange med hinanden, og man vil fortsat søge at gøre dette muligt i år.

Derfor vil CIFE afholde webinarer, hvor folk kan stillle spørgsmål, så man har mulighed for at engagere sig med talere gennem hele programmet.

CIFE fortsætter med at udforske måder, hvorpå man kan skabe et velfungerende virtuelt miljø, herunder potentielle muligheder for webinarer, der kun er for medlemmer, live streaming af begivenheder og andet.  

CIFE Summer School bliver afholdt virtuelt, og det er gratis at deltage. Du kan finde links til program og registrering her

Hvad er CIFE?
CIFE står for Center for Integrated Facility Engineering og er en del af Stanford University i Californien. CIFE er verdens førende akademiske forskningscenter for virtuelt design og konstruktion af industrielt byggeri, herunder brugen af ​​multidisciplinære performance-modeller for at designe byggeprojekter. Modellerne omfatter både produktet (dvs. bygninger) og planlægning samt opførelse og drift af bygningerne.

Relateret indhold