09.09.20 DI Byg Nyheder

Kursus: Greatest Hits fra CIFE Summer School 2020

Deltag i en faciliteret og redigeret highlights-dag med masser af state-of-the-art inspiration og drøftelser inden for digitalisering, samarbejde, organisering og teknologisk udvikling i byggeriet – og en afsluttende LIVE key-note med professor Martin Fischer fra CIFE Stanford University.

Hvert år holder CIFE (Center for Integrated Facility Engineering på Stanford University) en sommer-event under titlen CIFE Summer School.

Her samles en perlerække af progressive aktører – både professionelle og studerende - inden for digitalisering, samarbejde, organisering og teknologisk udvikling i byggeriet for at præsentere og drøfte det nyeste.

Årets tema er ”How do you behave differently in a digital and collaborative project management world?”, hvor der fokuseres på, hvordan “owners, designers, and builders behave when projects are delivered collaboratively and digitally?”

Til dette kursus får du de vigtigste og mest spændende oplæg præsenteret – og du får mulighed for at drøfte dem indgående. Du får oveni dette indlæg fra inden- og udenlandske eksperter, herunder professor Martin Fischer fra Stanford University (og CIFE).

Indhold

CIFE Summer Program 2020 holdes 15. – 16. september og består af en lang række præsentationer og diskussioner. Det hele styres af den meriterede professor og CIFE Director Martin Fischer. I år foregår det hele online. Det bliver til rigtigt mange timers video-input (på tidspunkter passende til deltagere i USA og Asien) – og nogle er mere interessante end andre.

Vi har efter aftale med Martin Fischer ekstraordinært fået lov til at samle ”The Greatest Hits” fra dagene, og sætte dem sammen til en komprimeret dag med alt det allerbedste og mest relevante. Disse indlæg vil være på engelsk.

På dagen bydes derfor på de 5-7 oplæg, som vi udvælger efter bedste evne efter at have set det hele igennem på dagene og i dagene derefter.

Disse oplæg følges op af faciliterede diskussioner og breakouts henover dagen – på dansk. Vi supplerer med oplæg fra inden-  og udenlandske talere, der bl.a. vil give dig indsigt i de samarbejdsformer og teknologier, der vil ændre branchen i de kommende år.

Og først og fremmest faciliterer vi debatter, som skal lede til, hvordan vi i praksis kan drage nytte af de mange input.

Det hele afsluttes med 1½ times LIVE key-note med Martin Fischer!

Bag arrangementet står HD Lab, DI Byg, MT Højgaard og Molio.

Læs mere og tilmeld dig her

Relateret