Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Billede: Dansk Industri

03.02.21 DI Byg Nyheder

Så er der serveret….

Få en lærling, der passer til din virksomhed – her får du et overblik!

For at gøre det lettere at overskue hvilke typer af lærlinge eller elever, der kan være relevant for din virksomhed, har DI udviklet dækkeservietter målrettet din branche. Se dækkeservietteten målrettet byggebranchen her

Hvilke typer af lærlinge, der er relevant for din virksomhed, afhænger af hvilke type af arbejdsopgaver, som din virksomhed har. Der er nemlig 100 forskellige erhvervsuddannelser at vælge imellem, så det kan være svært at finde ud af hvilke typer af lærlinge og elever, der passer til netop din virksomhed. På bagsiden af dækkeservietterne kan I læse om økonomien samt det praktiske ved at have en lærling/elev. Læs om DI's dækkeservietter

Hvis I har brug for hjælp eller rådgivning til at rekruttere en lærling, så meld jer ind i det nye gratis netværk ”DI Lærepladsfællesskabet”. Her vil I løbende få en række værktøjer og mere viden om at uddanne. Kom med i fællesskabet på: Lærepladsfællesskabet.

Hvis I har brug for anden hjælp, kan I kontakte juravagten eller erhvervsuddannelsesafdelingen i DI på telefon: 3377 3377. 

Relateret indhold