Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

13.04.21 DI Byg Nyheder

Temaside om brug af certificerede brandrådgivere og statikere

Bolig- og Planstyrelsen (tidligere Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen) har lanceret en temaside, som giver et overblik over brugen af certificerede brandrådgivere og statikere.

På siden  kan du danne dig et overblik over, hvornår der skal anvendes brandrådgivere og statikere ved opførelsen af byggeri, og finde relevante links til krav, vejledninger, FAQ’er og meget andet. Dertil vil der løbende blive afholdt webinarer om forskellige emner, hvor du kan få mere information om certificeringsordningen. Allerede afholdte webinarer kan findes på hjemmesiden.

Siden retter sig mod rådgivere, kommuner, bygherrer samt andre, der måtte have berøring med byggeri, der kræver brug af certificeringsordningen.

Læs meget mere her

 

Relateret indhold