Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Billede: Byggeriets Blockchains

29.06.21 DI Byg Nyheder

Byggeriets Blockchains accelerate

Siden efteråret 2019 har en kreds af virksomheder arbejdet med seks projekter for datadeling gennem blockchains. Med projekterne vil vi forsøge at bygge bro mellem de forskellige aktører, og undgå at data går tabt fra produktion og design til udførelse og drift. Målet er at fremme bæredygtighed, produktivitet og kvalitet i byggeriet. Efter sommerferien vil vi afholde en række møder om, hvad vi har lært og opnået, og vi vil invitere nye virksomheder og organisationer til at videreudvikle vores løsninger, så de kan komme på markedet.

Pionerprojekterne har udviklet blockchainløsninger inden for bl.a. cirkulær økonomi, produktivitet og samarbejde. I takt med at Byggeriets Blockchains-projektet  går ind i sin afsluttende fase, går pionerprojekterne over i acceleratorfasen. Det betyder, at det nu bliver muligt for virksomheder og organisationer at deltage i videreudviklingen og kommercialiseringen af blockchainløsningerne.

Du og din virksomhed kan deltage på to måder:

  1. Er du nysgerrig, og gerne vil høre mere om pionerprojekterne, møde parterne bag, og har du måske endda en forventning om, at din virksomhed eller organisation kan bidrage til videreudviklingen og kommercialiseringen af blockchainløsningerne, så er  Byggeriets Blockchains  Springboards  noget for dig. Læs mere om Byggeriets Blockchains Springboards og hvordan du kan deltage her.
  2. Vil du blive klogere på pionerprojekterne og blockchains, eller er du allerede blockchain-haj og er ved at koge over af gode idéer, så deltag i  Byggeriets  Blockchains  Hackathon , hvor hvert af de seks pionerprojekter stiller med udfordringer, som skal hackes. Læs mere om Byggeriets Blockchains Hackathon og hvordan du kan deltage her.

Læs meget mere om Byggeriets Bockchains, på projektets egen hjemmeside, som du finder her

Relateret indhold