DI Byggeri

Regionale møder om kommende klimakrav

Deltag i DI Byggeris arrangementer om kommende klimakrav til nybyggeri og sagsbehandling. Vi vil afholde arrangementer regionalt, rundt omkring i Danmark, hvor du kan blive klogere på hvilke ændringer, som træder i kraft d. 1. januar 2023.

Vi vil i den kommende tid afholde en række regionale arrangementer, hvor vi stiller skarpt på klimakrav til nybyggeri og sagsbehandling.

Ved årsskiftet træder bygningsreglementets nye krav om klimaberegninger i kraft. Kravene betyder, at der for alle nye bygninger, der ansøges byggetilladelse til fra 1. januar 2023, skal afleveres en livscyklusberegning (LCA) ved færdigmelding.

Til disse arrangemnter vil DI Byggeri beskrive, hvordan håndværks- og entreprenørvirksomheder i praksis kan forberede sig på klimakravene. Derudover gives der indblik i mængden af bæredygtighedsdokumentation, som branchen vil møde i den nærtliggende fremtid. Dertil vil der komme et oplæg, der omhandler energieffektivisering i byggeriet, hvor vi også vil komme ind på DI's arbejde på dette område.

Kommende arrangementer: 

Find vores kommende arrangementer om Klimakrav til nybyggeri og sagsbehandling hos de forskellige regioner her.

Relateret indhold