Arrangement

Byggeriets Dag 2021

Mandag den 21. juni 2021 inviterer DI Dansk Byggeri og DI Byg til fælles årsdag for hele byggeriet. I år samler vi medlemmer, samarbejdspartnere og beslutningstagere under temaet Sammen om fremtiden. På dagen vil vi kaste et blik på muligheder og udfordringer indenfor en samlet bygge- og anlægsbranche.

Foto: Dansk Industri

Du kan blandt andre møde Kaare Dybvad Bek, Torben Möger Pedersen, Mia Wagner, Jens Romundstad, Nikolaj Sonne og Niels W. Falk.

Som noget nyt afholder vi arrangementet på to lokationer. I København kan du deltage i Industriens Hus, og i Vejle kan du deltage fra AI Innovation House. Du kan også deltage virtuelt.

Dagens oplægsholdere vil være fordelt på de to lokationer, så du vil både møde oplægsholder på scenen i København og i Vejle.

Vær opmærksom på, at vi har et begrænset antal pladser til at deltage fysisk. Og pladserne bliver fordelt efter først til mølle. 

OBS: Der er nu lukket for tilmeldinger i Industriens Hus, København. Men du kan stadig deltage fysisk i Vejle eller følge med online. 

Vi glæder os til at se dig til Byggeriets Dag 2021.

Foto: DI Dansk Byggeri

Foto: DI Dansk Byggeri

Program

  • kl. 13.00 Check-in

  • kl. 13.30 Velkommen

   Ole Sander, formand for DI Byg og Claus Bering, formand for DI Dansk Byggeri byder velkommen til Byggeriets Dag 2021.

  • kl. 13.35 Temperaturmåling på dansk økonomi – hvordan ser fremtiden ud for bygge- og anlægsbranchen?

   Helge J. Pedersen, cheføkonom Nordea giver os et indblik i, hvordan fremtiden ser ud for bygge- og anlægsbranchen set fra et økonomisk perspektiv.

  • kl. 13.50 Regeringens målsætninger for bæredygtigt byggeri og boligpolitikkens betydning for samfundets sammenhængskraft

   Live fra København fortæller Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek om regeringens målsætninger inden for bæredygtigt byggeri.

  • kl. 14.05 Bæredygtigt byggeri er en god forretning – grøn omstilling set med investorens øjne

   Live fra København fortæller Torben Möger Pedersen, Administrerende direktør i Pension Danmark om bæredygtigt byggeri og grøn omstilling i byggebranchen fra investorens øjne.

  • kl. 14.25 Tech i byggeriet – hvilke teknologier vil påvirke os hvordan i fremtiden?

   Tech ekspert Nikolaj Sonne, Sonne Inc og Tech ekspert Niels Falk, HD Lab stiller skarpt på den digitale omstilling bygge- og anlægsbranchen står over for i de kommende år. De fortæller om, hvilke teknologier der vil påvirke os og branchen i fremtiden. Hør Nikolaj Sonne live i København og hør Niels Falk live i Vejle.

  • kl. 15.05 Pause

  • kl. 15.20 Et kig ind i maskinrummet – sådan driver vi vores forretningsudvikling

   Hvordan skal man omsætte byggeriets megatrends i ens egen virksomhed? Hvordan arbejder man med strategisk forretningsudvikling, så ens virksomhed står styrket til fremtidens udfordringer? Det spørger vi nu fire virksomheder om. I Vejle kan du møde Lasse Boisen fra LB Tag og Peer Leth fra Troldtekt og i København kan du møde Martin Manthorpe fra NCC og Jens Christoffersen fra COWI.

  • kl. 16.00 Back to normal eller new normal? Hvordan bliver forretningsudvikling og ledelse efter corona?

   Mød Mia Wagner, erhvervsleder og investor i Løvens Hule, og Jens Romundstad, erhvervsleder, når de to indtager scenen for at gøre os klogere på, hvad vi kan forvente inden for forretningsudvikling og ledelse efter en tid med Corona. Jens Romundstad vil stå live på scenen i Vejle og Mia Wagner vil være med live fra København.

  • kl. 16.30 Afrunding

  • kl. 16.35 Networking

   Deltag i vores networking arrangement i enten Industriens Hus eller AI Innovation House. Der vil blive serveret både mad og drikke, og vi fortsætter arrangementet til de sidste er gået.