Arrangement

Byggeworkshop på Folkemødet: Sådan nedbryder vi barriererne i byggeriet

Deltag i vores workshop torsdag den 15. juni kl. 13.00-15.00 på Restaurant Grønbechs Hotel (N7). Her inviterer Byggeriets handletank for bæredygtighed med DI Byggeri, Rambøll og Molio i front til en eksklusiv workshop for centrale aktører i byggesektoren i Danmark.

What is the LEGO® SERIOUS PLAY® Method

Trivium International

Byggeriet står over for en ny fremtid. En fremtid hvor der vil blive stillet krav om brug af færre ressourcer, lavere CO2-udledning, mindre affaldsproduktion, større grad af genanvendelse og genbrug, øgede krav til dokumentering mv.

På workshoppen mødes aktørerne fra hele byggeriets værdikæde på tværs af bygherrer, arkitekter, ingeniører, udførende, materialeproducenter, drift og teknikleverandører mm. Vi bruger LEGO SERIOUS PLAY til at stimulere diskussion og idéudveksling i en kreativ og innovativ proces og som værktøj til at fremme samarbejde, løse komplekse problemer eller udfordringer.

Deltagerne vil på workshoppen arbejde sammen om at udforske og udtrykke deres ideer, tanker og perspektiver ved at bygge metaforiske modeller. Disse LEGO-modeller hjælper deltagerne med at visualisere og kommunikere deres idéer på en konkret og håndgribelig måde og giver mulighed for en dybere forståelse og engagement med emnet.

Kreditering: Trivium

Kreditering: Trivium

Kreditering: Trivium

Kreditering: Trivium

Kreditering: Trivium

Samarbejdspartnere:

imageiuawd.png     imagebu0lb.png