Netværk

Netværk for entrepriseret

Har du ansvar og stor interesse for det byggejuridiske? Så kan du i DI Byggeris entrepriseretlige netværk få professionel og faglig sparring på dine juridiske udfordringer og spørgsmål.

DI Byggeris netværksgruppe samler dygtige juridiske personer og advokater fra vores forskellige medlemsvirksomheder.

Vær på forkant med det juridiske

Medlemmer af gruppen er hovedsageligt entreprenører, og oplæggene tager derfor udgangspunkt i entrepriseretten. Emnerne spænder dog bredt og kan handle om alt fra samarbejde i byggeprocesessen, forsinkelse og dagbøder eller BIM og digitaliseringen på byggeområdet.

Vi berører aktuelle domme og hvad der rører sig i tiden, så du har adgang til ny viden og værktøjer, du kan bruge i dit arbejde.

På hvert netværksmøde vil du få mulighed for at sparre med de andre netværksmedlemmer om de konkrete udfordringer. Du vil høre cases fra andre virksomheder, ligesom du selv vil få mulighed for at byde ind med temaer, der er vigtige for dig.

Sådan foregår det

Gruppen mødes fire gange om året af tre timer. Der er altid et juridisk tema for dagen, som en eller flere oplægsholdere breder ud. Oplæggene giver som regel anledning til livlig debat og diskussion blandt medlemmerne af gruppen, hvilket giver en stor værdi for alle.

Netværket er forbeholdt branche- og servicemedlemmer i DI Byggeri, og det er gratis for dem at deltage i (dog har vi et no show-fee).

Netværket har altid et stort fremmøde blandt medlemmerne og vokser hele tiden.

Mathilde Krogh

Mathilde Krogh

Konsulent

Louise Dahl Krath Jensen

Louise Dahl Krath Jensen

Underdirektør