Arrangement

Dansk Betons Årsmøde 2024

For medlemmer og interessemedlemmer i Dansk Beton og betonforeningerne.

Program

Vi er ved at sammensætte et program, og vi glæder os til at dele det med jer.

Ligesom sidste år er alle velkomne til at deltage i alle dele af årsdagen uafhængigt af hvilken forening, man er medlem af.

Traditionen tro samles vi om aftenen til en udsøgt middag med sjov underholdning, sang og musik. Efter middagen er interessemedlemmerne igen i år vært ved et udstillingsarrangement med mulighed for masser af sparring og netværk.

Vi glæder os til at se jer alle sammen på Alsik Hotel & Spa. 

Tilmelding

Det er gratis at deltage i årsmødet, og det er inkl. middag og aftenarrangement. 

Overnatning er for egen regning og betales til hotellet ved afrejse. Værelset reserveres ved tilmelding. Pris for overnatning: kr. 1.400,- inkl. morgenmad. Du modtager en bekræftelse på din tilmelding på mail.

Tilmeldingsfrist er den 10. okt. 2024.

Interessearrangement 

Vanen tro tilbyder vi, at interessemedlemmer kan udstille til årsmødet. Det festlige udstillingsarrangement foregår efter middagen fra kl. 21:00-23:00, hvor vi netværker med hinanden og med udstillerne. Vi håber, at se så mange af jer til udstilling og netværk.

Det koster 3.000 kr. at udstille, og du vælger udstilling ved tilmelding.

Standpladserne bliver fordelt når tilmeldingsfristen er udløbet, hvorefter praktik- og udstillerplan også udsendes. Der bliver mulighed for at stille stande op efter frokosten.

Da det er gratis at deltage i selve årsmødet, så kan du også som udstiller frit tilmelde de medarbejdere, som du ønsker skal deltage.

Kontakt danskbeton@di.dk ved spørgsmål til udstillingen.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at deltage, bedes du melde afbud senest den 1. november 2024. Afbud kan ske via linket i den mail, du får med bekræftelsen eller til danskbeton@di.dk.

Hvis du udebliver uden afbud opkræves et No-Show-gebyr på kr. 1.000,-.