Arrangement

Gulvbranchens gå hjem møde: Hjernehacks til din travle hjerne

Hvordan får du din hjerne til at hjælpe dig med at skabe mere tid, og hvordan bliver den bedre til at håndtere forandringer? Det kan du blive klogere på, når Gulvbranchen inviterer til gå-hjem møde med Mirja Bang den 15. august 2024 hos Neo Coating, Høffdingsvej 34, 2500 Valby.

Mirja Bang er ekspert indenfor tiden og hjernen på arbejde. Hun fokuserer på at oversætte tung hjerneforskning til lette redskaber (hjernehacks), vi kan gå hjem og bruge med det samme. Målet er at hjælpe mennesker med at få mere tid og ro i en travl hverdag.

Metoderne har hun testet på mere end 1.500 timers sparring med travle ledere, ejerledere og nøglemedarbejdere fra virksomheder og organisationer på tværs af brancher, herunder forskellige grene i byggebranchen. Mirjas baggrund er 20 års erfaring fra vækstvirksomheder i høj fart. Hun er uddannet på Teknisk Skole, og har senere suppleret med en MBA på DTU.

I 2020 udgav Mirja sin første bog ‘Hjernefablen – til den ambitiøse leder, der har kronisk travlt’ og i 2023 udkom hendes næste bog ’Skab Tid – Guiden til din travle hjerne’.

Den tredje bog ‘Hjernesunde Rammer – På arbejdspladsen’ er under udvikling, og den kommer til at handle om metoder til at lede og fordele arbejdet, der både er til gavn for ledelsen, medarbejderne og økonomien. Mirja deler gerne nyeste viden fra den nye bog på foredraget.

Pris og tilmelding
Det er gratis for Gulvbranchens medlemmer at deltage. Ved afbud senere end den 9. august 2024 eller ved no show, faktureres 500 kr. ex. moms pr. person. 

Tilmeldingsfrist er den 9. august 2024.