Arrangement

Gulvbranchens fyraftensmøde om fugtmålinger

Gulvbranchens fyraftensmøde holdes hos Charles Christensen A/S, Marielundvej 46 D, 2730 Herlev.

Kære medlemmer af Gulvbranchen,

Vi glæder os over at kunne invitere jer til det næste fyraftensmøde på Sjælland – denne gang håber vi på større deltagelse, så vi kan gennemføre mødet. Vores tidligere forsøg måtte desværre aflyses på grund af for få tilmeldinger. Vi kommer ud til jer i virksomhederne for at dele viden, erfaringer og styrke vores netværk.

Fyraftensmøderne er en unik mulighed for at dykke ned i aktuelle emner og diskutere branchens udfordringer og løsninger sammen med kolleger og os. Din deltagelse er nøglen til at gøre arrangementet til en succes, så vi håber, du vil møde op og deltage aktivt 😊

Emne: Fugtmålinger

På mødet sætter vi fokus på vigtigheden af korrekte fugtmålinger i støbte undergulve. Vi gennemgår Gulvfaktas afsnit om fugtmålinger og giver indblik i de forskellige målemetoder. Derudover får I en juridisk gennemgang af kravene til kvalitetssikringen omkring fugtmålinger med afsæt i AB18 og Gulvbranchens standardforbehold.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs og til at stifte bekendtskab med de forskellige fugtmålingsapparater og -metoder der beskrives i Gulvfakta.

Vi glæder os til at se jer!

Minimum antal deltagere: 15 personer.

Deltagere fra DI Byggeri: 

  • Louise Heger Nielsen: Advokat, Erhvervsjuridisk rådgivning, som vil dele indsigt i den juridiske side af kvalitetssikringen
  • Kim Risgaard Sildorf: Fagteknisk konsulent, Gulvbranchen, som vil præsentere fugtmålingsmetoder

Med venlig hilsen
Kim Risgaard Sildorf
Gulvbranchen - DI Byggeri
Chefkonsulent

(+45) 7216 0191
(+45) 6133 8805 (Mobil)
ksi@di.dk