Arrangement

Vejbygningssektionens studietur til Island

ISTAK - Islannd

Traditionen er jo, at vi hvert andet år rejser til udlandet, og gennem Claus Ellemann og Aarsleff er der kontakt til ISTAK, der har flere spændende projekter, som vi arbejder på at besøge.

Turen er med afgang 07:20 mandag morgen den 3. juni med Iceland Air fra København til Reykjavik.

Herfra kører vi med bus mod Høfn i Hornarfirdi, som ligger i den sydøstlige del af Island for at besøge det store vejprojekt, som ISTAK er i gang med dér. Vi undersøger lige nu, om det er muligt at besøge lavadæmningsprojektet (Varnargardar Grindavik) på vejen.
Derudover bliver der et par stop undervejs, dels ved et anlægsprojekt dels ved en naturseværdighed. Vi overnatter i Høfn på Hotel Smyrlabjorg.

Besøget på vejprojektet i Høfn bliver tirsdag den 4. juni kl 9-13, hvorefter vi kører retur til Reykjavik, også med et par stop under vejs. I Reykjavik bor vi på Hotel Eyja Guldsmeden, og vi spiser en god middag.

Onsdag planlægger vi at besøge den danske ambassade for en aktuel orientering om Island og planlægger at besøge vejprojeket på Reykjanensbraut på vej ind til Keflavik lufthavn og et af ISTAKs byggeprojekter på Keflavik. Herefter er der afgang kl 16:30 med Iceland Air til København, ankomst kl. 21:45.

Hoteller, mad og transport i Island er ikke billigt, men det er lykkedes at reservere enkeltværelser på begge hoteller til fornuftige priser, og planlægningen er i fuld gang sammen med ISTAK. Vi prøver også at få plads til at besøge Gullfos vandfaldene, men turens endelige forløb styres af de mulige projektbesøg.

Vi har 30 pladser, og det er først til mølle. Dog lægger bestyrelsen vægt på, at så mange medlemsvirksomheder som muligt deltager. Det betyder, at hvis flere fra samme virksomhed melder sig, og der derved er virksomheder, der ikke kan få en plads, justerer vi deltagelsen.

Pris og tilmelding

I skal gerne melde jer hurtigst mulig og senest den 2. april 2024. Tilmeldingen er bindende.

Prisen for turen (egenbetalingen) bliver 11.500 kr. pr. deltager inkl. fly, hoteller og transport på Island. Hertil kommer eventuelt eget forbrug i baren efter aftensmad.

Der er ikke flyvning fra Billund til Reykjavik, så der er kun afgang fra København.