Arrangement

DI Byggeris Arbejdsmiljøkonference 2022

Temaet for årets konference er ”Når arbejdsmiljøet lykkes i værdikæden”.

Derfor ser vi på forebyggelse. En vigtig del af forebyggelsen er at lære af de succeser og de mange gode arbejdsmiljøtiltag, som gøres i stor stil i bygge- og anlægsbranchen, og at videndele om de positive historier. En anden del af forebyggelsen er at blive klogere, når skaden er sket og finde på løsninger, så skaden ikke sker igen. For at lykkes, skal der rykkes på arbejdsmiljøet gennem hele værdikæden i bygge – og anlægsbranchen. Vi vil se på gode eksempler og tiltag - fra bygherres, projekterendes og udførende virksomheders side.

Konferencen vil huse workshops, hvor virksomheder og øvrige fra branchen både deler erfaringer og lægger op til dialog om arbejdsmiljø. Arbejdsmiljøeksperter og -forskere samt Arbejdstilsynet lægger ligeledes vejen forbi.

Tilmelding
Tilmeldingen skal ske senest den 11. januar 2022 og er bindende i forhold til betaling. Ved afbud efter den 11. januar 2022 eller udblivelse uden afbud faktureres den fulde pris. Såfremt du har allergener, bedes dette angivet ved tilmelding

Anvendelse af personoplysninger og foto
Vi gør opmærksom på, at du med tilmeldingen samtidig giver dit samtykke til, at DI må:

  • anvende dit navn og din arbejdsplads i forbindelse med konferencen, f.eks. til en deltagerliste, som udleveres
  • anvende din mailadresse til korrespondance om konferencen
  • tage billeder af dig på konferencen, som kan blive delt efterfølgende