Webinar

Virtuel Torsdag: Digitalisering, dokumentation og data

Mød GSV, som med digitalisering opnår højere udnyttelse af materiel og leverer bedre dokumentation til kunderne. Mød Aarsleff, der arbejder strategisk med data for at optimere drift og bæredygtighed. Mød DataForBusiness-projektet, som bistår virksomheder i at udnytte deres data til forretningsudvikling. Vi afholder tre forskellige breakout-rooms, hvor virksomhederne eCo Solutions, Integrator og Viteco kan give jer sparring og rådgivning om, hvordan I kan optimere jeres brug af data.

Hvad er Virtuel Torsdag?

Virtuel Torsdag er vores månedlige webinar, hvor vi sætter fokus på ny teknologi, bæredygtighed og digitalisering i byggeriet. Det gør vi for at fremme erfaringsudveksling og give inspiration til vores medlemmer og samarbejdspartnere.

Vi tror på, at branchens udfordringer med den grønne omstilling, produktivitetsudvikling og samarbejdsformer bedst klares med nye teknologiske løsninger.

Program:

14.00 Velkomst

14.05 Digitalisering skaber højere udnyttelse af vores materiel, og vores kunder får bedre dokumentation
GSV investerer i den digitale udvikling, både internt i vores virksomhed og eksternt med vores kunder. Vi har blandt andet optimeret vores processer, så vi har en højere udnyttelse af vores nuværende materiel og vi lejer mere effektivt ud. Digitalisering betyder, at vi sparer CO2, fordi vi investerer langt mindre i nyt materiel.
Peter Fritzbøger, Digital Direktør, GSV Materieludlejning

Hent præsentationen fra GSV Materieludlejning her. 

14.20 Vores digitale forretningsudvikling handler om at skabe værdi for vores kunder
Vores digitale indsatser skal optimere vores drift og løse nye udfordringer med bæredygtighed og dokumentation både for os selv og vores samarbejdspartnere.
Jens VG Poulsen, Head of Digital Business Development, Aarsleff

Hent præsentationen fra Aarsleff her.

14.35 Hvad er DataForBusiness, og hvorfor er det interessant for jeres virksomhed?
DataForBusiness kan kortlægge, hvor organisationer bør sætte ind for at forbedre deres databrug og/eller -kultur. Vi har stablet tre breakout-rooms på benene, med hver deres fokus og hver deres stadier af datamodenhed. Her kan I få indspark fra eksperter - med erfaring fra byggeindustrien - på områder som I kan spejle jer i. 
Carsten Johansen, Program Manager, DataForBusiness

Hent præsentationen fra DataForBusiness her. 

14.40 BREAKOUT-ROOM 1: Få gang i dataindsamlingen i den daglige drift
I dette breakout-room vil eCo Solutions kigge nærmere på dataindsamling og give konkrete og casebaserede forslag på, hvordan I kommer i gang. 
Jesper Ibsen, Ejer og Konsulent, eCo Solutions

Hent præsentationen fra eCo Solutions her.

14.40 BREAKOUT-ROOM 2: Udnyt jeres virksomhedsdata til forretningsudvikling 
I dette breakout-room vil Integrator dykke dybere ned I vigtigheden omkring Business Intelligence og Power BI, og fortælle jer hvordan I får udnyttet jeres data.
Nils Mandrup, Managing Partner, Integrator

Hent præsentationen fra Integrator her. 

14.40 BREAKOUT-ROOM 3: Få data med i jeres virksomhedsstrategi, sæt en retning på jeres investeringer og få målbare resultater
I dette breakout-room sætter Viteco fokus på, hvordan man kan sætte retning og struktur på investeringerne i data, og kommer med konkrete forslag til hvordan organiseringen omkring brug af data i virksomheden kan se ud. 
Peter Wiese, Managing Partner, Viteco

Hent præsentationen fra Viteco her. 

14.55 Opsamling

15.00 Tak for i dag