Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Webinar

Virtuel Torsdag: Dokumentation, sikkerhed og beregninger

Mød Bygma, som arbejder med dokumentation, uden det bliver en tidsrøver. Mød Safeladder, som er et nyt redningssystem, der gør det muligt at udnytte kvadratmetre i byerne billigere og bedre. Mød Signifly, som har udviklet en prototype på en digital facadeberegner, der kan generere en komplet og præcis stykliste.

Hvad er Virtuel Torsdag?
Virtuel Torsdag er vores månedlige webinar, hvor vi sætter fokus på ny teknologi, bæredygtighed og digitalisering i byggeriet. Det gør vi for at fremme erfaringsudveksling og give inspiration til vores medlemmer og samarbejdspartnere.

Vi tror på, at branchens udfordringer med den grønne omstilling, produktivitetsudvikling og samarbejdsformer bedst klares med nye teknologiske løsninger.

Program

15.00 Velkomst

15.05 Dokumentation, der skaber værdi i hele byggeriet
Hvordan vi kan gøre bæredygtighed i byggeriet mere konkret og håndgribelig? Og hvordan vi kan lette og effektivisere processen for en af de helt store tidsrøvere, nemlig dokumentationen?
Elnaz Ehsani, Klima- og bæredygtighedschef, Bygma

15.20 Safeladder: Sådan kan vi udnytte de dyre kvadratmeter i byerne bedre og sikkert
SafeLadder er et helt nyt redningssystem, der tilføjer ekstra sikkerhed til etageejendomme, hvilket øger muligheden for optimal udnyttelse af boligkvadratmeter og fri arkitektur. Til daglig vil Safeladder være gemt væk i en klimakasse, enten på taget eller på facaden. I tilfælde af brand tilkaldes stigen og den folder sig ud, så beboerne kan evakueres sikkert. Safeladder er det første patent på området i 40 år, og vi tror på, at den kan blive fremtidens standard for brandsikkerhed i etagebyggeri.
Lisa Ruegaard, founder, Klejngaard Safety

15.40 Facadeberegning: Fra håndholdt estimat til digital præcision
Hør hvordan vi sammen med en producent af fibercement elementer udviklede en prototype på en digital facadeberegner inden for 100 dage. Applikationen kan med ganske få brugerinput generere en komplet og præcis stykliste. Applikationen supporterer kundeservice og servicerer både forhandlere, håndværkere og DIY-markedet, og den er efterfølgende blevet rullet ud på 16 markeder.
Hans L. Theisen, Signifly

15.55 Spørgsmål og svar
Ved alle

16.00 Tak for i dag