Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kursus

Forhandlingsteknik i byggeriet

I en hverdag hvor du forhandler med mange led, er det en stor fordel at være god til at forhandle. Det kan ofte være svært at bevare overblikket i en forhandlingssituation og undgå at gå på kompromis med sine mål.

Indhold

På kurset går vi i dybden med, hvordan man bedst kan gennemføre en interessebaseret forhandling, hvor begge parter er tilfredse og føler sig som vindere.

Du lærer, hvordan du kan prioritere mellem forskellige mål for din forhandling, og du bliver udrustet med de rigtige værktøjer og forhandlingsteknikker. Du bliver bekendt med de psykologiske faktorer, som er på spil i forhandlingssituationer, og du får viden om og træning i effektiv håndtering af forhandlingstricks.

Du kommer til at afprøve teknikkerne i praksis på kurset, så du er klar til din næste forhandling.

Vi arbejder bl.a. med:

  • Grundlæggende forhandlingsteori
  • Strategi til valg af forhandlingsproces
  • Kommunikation og spørgeteknik
  • Praktisk case-arbejde

Kurset er med overnatning og fuld forplejning, og det forventes, at du overnatter, da der også er undervisning om aftenen.

Forventet udbytte

Du får overblik ved forhandlingsbordet og bliver i stand til at se forskellige muligheder for en succesfuld forhandling. Du får nyttige værktøjer, som er gavnlige, næste gang du står i en forhandling.

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, der forhandler med underentreprenører, leverandører, personale og kunder.

Mulighed for tilskud

Der er flere af DI Byggeris sektioner, der yder tilskud til en del af kursusgebyret, når deres medlemmer deltager på kurser.

Tag kontakt til din sektion for at høre mere om, hvad betingelserne er, og hvor meget tilskud sektionen giver.

På kurset blev det klart for mig, hvor vigtigt det er at bevare den gode relation med den anden part, så man også kan arbejde sammen i det lange løb. Det betyder, at man nogle gange skal give sig lidt. Men helt grundlæggende handler det om at komme frem til en aftale, der skaber værdi for begge parter Mark Tandrup Qwist, projektleder i Airteam

Fagligt ansvarlig

Bo Neville

Teamleder, Virksomhedsudvikling og Kurser

  • Mobil: +45 2780 0500
  • Direkte: +45 7216 0123
  • E-mail: bne@di.dk
Mathilde Fischer

Mathilde Fischer

Sekretær

  • Direkte +45 3377 4970
  • Mobil +45 5213 2403
  • Send e-mail