online Kursus

Introduktion til DI Byggeris Projektlederuddannelse (online)

Log på og hør om vores flagskib DI Byggeris Projektlederuddannelse. Vi gennemgår uddannelsen, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

DI Byggeris Projektlederuddannelse er et af vores flagskibe, udviklet i samarbejde med bestyrelserne fra bl.a. Træsektionen, og målrettet projekt- bygge- og entrepriseledere med nogle års erfaring.

Uddannelsen giver dig et fælles sprog og referencegrundlag med dine kollegaer og samarbejdspartnere, som både letter samarbejdet og styrker effektiviteten.

På online mødet gennemgår underviser, Brian Dahl Steinecke Thomsen og en tidligere deltager forløbet, og du får lejlighed til at stille spørgsmål.

Uddannelsen er støttet af flere af sektionerne i DI Byggeri – kontakt din sektion for at høre nærmere.

Online introduktion

Dette online introduktionskursus foregår via Microsoft Teams. Du kan logge på kurset fra din pc, tablet eller mobil via et link, som du får tilsendt via en outlook indkaldelse. Du skal sikre, at du har en stabil netforbindelse. Det er en fordel, hvis du har mulighed for at anvende headset, da det forbedrer lydkvaliteten. Du må gerne tilslutte dit webkamera. Sørg for, at du kan logge på Microsoft Teams inden introduktionen starter.

Anne Kristine Busch

Anne Kristine Busch

Chefkonsulent

Bettina Ougaard

Bettina Ougaard

Kursussekretær