Webinar

Webinar: Bliv klogere på de justerede klimakrav til nye bygninger

De justerede klimakrav til nye bygninger for 2025 er landet. Det får stor betydning for det fremtidige byggeri, så bliv klar til de nye krav ved at deltage webinaret her.

Regeringen har med et bredt politisk flertal netop præsenteret nye CO2-krav for byggeriet i Danmark. Aftalen sætter en ambitiøs retning for nybyggeriet, der fra midten af 2025 i gennemsnit kun må udlede 7,1 kg CO2/m2. Alle bygninger omfattes, grænseværdierne differentieres på bygningstyper, sommerhuse bliver en del af grænseværdi-kravet. Samtidig omfattes byggepladsen også og skal lægges oveni de nye grænseværdier. Samtidig ligger der en plan for klimakravene i 2027 og 2029. Læs mere her: Ny aftale stiller ambitiøse klimakrav til nyt byggeri - Social-, Bolig- og Ældreministeriet (sm.dk)

Kravene er ambitiøse og derfor er det kun blevet vigtigere at vi forholde os til klimakravene i branchen. Kom derfor til webinar om de nye krav og bliv klogere på hvad det betyder for dig. Webinaret er for alle med interesse for de nye krav, og kræver ikke forudgående kendskab. 

Der er mulighed for at stille spørgsmål skriftligt undervejs og webinaret bliver optaget.