Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

DI Byggeri

Byggeriets forsikringsservice

Få fordel af branchespecifikke forsikringer til din byggevirksomhed hos Byggeriets forsikringsservice.

Har du overvejet at få en forsikring, der er skræddersyet til byggebranchen?

Det kan du hos Byggeriets forsikringsservice. Her er forsikringsprodukter enkle og nemme at forstå og skræddersyet til DI Dansk Byggeris medlemsvirksomheder.

Byggeriets forsikringsservice tilbyder 10 forskellige typer af forsikringer lige fra den lovpligtige arbejdsskadeforsikring til entrepriseforsikring og helbredsforsikring.

Få et uforpligtende forsikringstjek

Som medlem af DI Dansk Byggeri har du mulighed for at få undersøgt, om du kan få en bedre dækning ved at flytte dine forsikringer til Byggeriets forsikringsservice.

Du skal blot indsende en kopi af forsiden af dine nuværende policer til Byggeriets forsikringsservice, og ud fra oplysninger om dine nuværende forsikringsbehov og forsikringsdækninger udarbejdes et tilbud til dig og din virksomhed.

Læs mere på bygfs.dk/tilbud

Kom godt og billigt fra start

Som nystartet håndværksvirksomhed kan Byggeriets forsikringsservice også hjælpe dig med at få et overblik over dit forsikringsbehov. Med "Startpakken" er du og din virksomhed dækket de første 6 måneder - uden det sædvanlige bøvl.

Læs mere på bygfs.dk/nystartet

Værktøj mod tyveri fra håndværkerbiler

Tyveri fra varebiler har været i eksplosiv vækst i de seneste to år. Det er et stort problem både samfundsmæssigt og især for den håndværksmester, som er så uheldig at blive ramt af tyveri fra varebilen.

Ikke kun er værktøjet væk, men ofte følger der en række andre udfordringer med, som ikke dækkes af forsikringen, når din virksomhed har haft indbrud.

Følgende udfordringer dækkes ikke af forsikringen:

  • Driften må helt eller delvist indstilles i en periode
  • Nyt værktøj/materialer skal købes, og der kan være ventetid på værktøj, som ikke er på lager
  • Dine kunder bliver utilfredse på grund af forsinkelser, og næste job kan også blive udskudt
  • Du skal bruge tid på at fremskaffe dokumentation til din forsikring
  • Bilen skal på værksted

Derfor er det både i din og forsikringsselskabernes interesse at minimere tyverierne.

DI Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her

Kontakt

Byggeriets forsikringsservice
A.C. Meyers Vænge 9
2450 København SV
Telefon: 70 26 16 60
E-mail: info@bygfs.dk
Hjemmeside: bygfs.dk

Relateret indhold