Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

DI Byggeri

Gjensidige Forsikring

Få fordel af branchespecifikke forsikringer til din byggevirksomhed hos Gjensidige.

Fra torsdag den 23. september 2021 har Byggeriets Forsikringsservice skiftet navn til Gjensidige. Du kan læse mere om navneskiftet her.

Har du overvejet at få en forsikring, der er skræddersyet til byggebranchen?

Det kan du hos Gjensidige. Gjensidiges forsikringsordning for DI Byggeris service- og branchemedlemmer indeholder enkle og forståelige forsikringsløsninger, som er tilpasset medlemsvirksomhedernes særlige branchebehov. Det gælder lige fra den lovpligtige arbejdsskadeforsikring til entrepriseforsikring og helbredsforsikring. 

Få et uforpligtende forsikringstjek

Som service- og branchemedlem af DI Byggeri kan du få et uforpligtende tilbud på dine forsikringer. Så kan du se, om du evt. kan få en bedre dækning ved at flytte dine forsikringer til Gjensidiges forsikringsordning for DI Byggeris service- og branchemedlemmer. 

Læs mere her.

Kom godt og billigt fra start

Er du nystartet håndværksvirksomhed, kan du gennem Gjensidiges forsikringsordning få hjælp til at få et overblik over dit forsikringsbehov. 

Med "Startpakken" er du og din virksomhed desuden dækket de første 6 måneder – så du ikke skal bekymre dig om det uforudsete.

Læs mere her.

Forebyg tyveri fra din håndværkerbil

Tyveri fra varebiler er steget voldsomt de seneste år. Er du som håndværksmester uheldig at blive ramt af et indbrud i din bil, kan det betyde tab, som ikke dækkes af forsikringen. Eksempler på dette er: 

  • Tab pga. at driften helt eller delvist må indstilles i en periode.
  • Ventetider i forbindelse med indkøb af nyt værktøj.
  • Utilfredse kunder, som må vente på at få deres arbejde udført.
  • Tid du bruger på at skaffe dokumentation til forsikringen.
  • Du må undvære din bil, mens den er på værksted.

Derfor har du og dit forsikringsselskab en fælles interesse i at begrænse risikoen for tyveri fra din bil. 

DI Byggeri har sammen med Gjensidige og en sikkerhedspartner udarbejdet en sikringspakke, der udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing. Læs mere om sikringspakken her. 

Kontakt: 

Gjensidige
Att: Medlem af DI Byggeri 
A.C. Meyers Vænge 9 
2450 København SV 
Telefon: 70 26 16 60 

E-mail: dibyggeri@gjensidige.dk 
Hjemmeside: www.gjensidige.dk/privat/partner/di-byggeri

Relateret indhold