Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

DI Byggeri

Hotel

Som medlem af DI Byggeri har du mulighed for at få rabat på hotelovernatninger og færgeoverfart.

Best Western Hotels & Resorts

Du får 15% på vores hoteller i hele verden og optjener point mens du sover!

Som medlem af DI Byggeri får du 15% rabat på mere end 4.500 hoteller i over 100 lande. I Danmark har Best Western hoteller fordelt rundt om i hele landet, og i Skandinavien har de i alt over 150 hoteller. Rabatten gives på enkelt- og dobbeltværelser. Morgenbuffet* og internet er inkluderet i prisen.

Booker du via dette link er firma ID allerede indtastet og du behøver blot udfylde destination og datoer. Vælg herefter jeres aftalepris: Best Business Regional.

Tilmeld dig nemt og gratis det loyalitetsprogram BEST WESTERN REWARDS og kom straks i gang med at blive belønnet, hver gang du overnatter.

Loyalitetsprogrammet Best Western Rewards

Optjen point når du sover, få rabatter og oplev privilegier under dit hotelophold. Best Western gør dig ganske enkelt til æresgæst! Bliv medlem i et program, der virkelig belønner sig - udpeget som et af de bedste loyalitetsprogrammer i hotelbranchen. Bliv belønnet og få fordele med et medlemskab af Best Western Rewards allerede i dag.

Hvorfor du skal være medlem af BEST WESTERN REWARDS:

  • Kan bruges på frinætter på mere end 4.500 hoteller over hele verden
  • Kan benyttes til gavekort hos en af vores mange samarbejdspartnere
  • Point som gælder for altid
  • 10% rabat med medlemspriser
  • Eksklusive fordele og tilbud
  • Match af medlemsniveau i et andet hotels loyalitetsprogram

Med "Status Match ... No Catch"- program matcher Best Western din elite-status i andre hotelkæders loyalitetsprogrammer, helt gratis. Har du i dag et medlemskab på et højere niveau hos en anden hotelkæde, så matcher Best Western dette.

Bliv medlem
Status Match

Book online

Du kan benytte booking-boksen øverst på denne side for at opnå denne høje rabat. Du skal blot indtaste den ønskede by samt ankomst- og afrejsedag og Find Hotel. Herefter kommer de hoteller op, der matcher din søgning.

Vælg det ønskede hotel og vælg prisen "Best Business Regional" som giver dig 15% rabat.

Book via telefon

Du kan også reservere dit ophold via Best Westerns reservationskontor på gratisnummeret: 80 01 09 88. Sørg for at oplyse din bookingkode (01359850) for at opnå de 15% rabat.

OBS

Bemærk venligst, at du ikke kan booke overnatning med denne rabat direkte på de enkelte hoteller.

Denne rabat kan kun opnås på enkelt- og dobbeltværelser.

* På nogle Best Western hoteller tilbydes der værelsespriser både med eller uden morgenmad inkluderet. Dette er især udbredt på hoteller i Tyskland, så vær venligst opmærksom på dette, når du foretager din reservation.

Relateret indhold