DI Byggeri

Mangler du kvalificeret arbejdskraft?

Job i byggeriet er en fælles rekrutteringsaftale med 3F, hvor du som arbejdsgiver kan finde ny kvalificeret arbejdskraft.

DI Byggeri har indgået en aftale med 3F, som giver dig som arbejdsgiver mulighed for at finde ny kvalificeret arbejdskraft – gratis og effektivt. Alt du skal gøre, er at kontakte den lokale 3F-afdeling, så vil de forsøge at hjælpe dig med at finde kvalificeret arbejdskraft i dit lokalområde, der passer til netop de opgaver, du skal have løst. Find din lokale 3F-afdeling her. 

Hvordan fungerer det?

  1. Du mangler kvalificeret arbejdskraft til at løse en opgave.
  2. Kontakt den lokale 3F-afdeling og forklar, hvad du har brug for.
  3. Når 3F har fundet en passende kandidat, bliver du ringet op.

Nem, effektiv og gratis jobrekruttering for begge parter

Job i byggeriet er en fælles aftale, der er indgået mellem 3F Byggegruppen og DI Byggeri. Formålet med samarbejdet er at formidle kontakt mellem kvalificerede medarbejdere og bygge- og anlægsvirksomheder, der har brug for ledige hænder. Det sker gennem en gratis, nem og uformel jobrekrutteringsindsats.

Helt konkret betyder det, at 3F stiller sin jobformidling til rådighed for DI Byggeris medlemsvirksomheder, som kan kontakte en lokal 3F-afdeling, når de har brug for specialiseret arbejdskraft. Samtidigt kan medlemmer af 3F kontakte sin lokale afdeling, som kan hjælpe med at videreformidle kontakt til lokale virksomheder, der mangler arbejdskraft.

Relateret indhold