Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

DI Byggeri

Kontor, regnskab og IT-løsninger

Få rabat på bogholderi, lønkørsel og regnskabsføring, samt diverse kontorforsyninger og it-løsninger. Få også rabat på forsikring og beregning.

DataLøn

Som medlem af DI Byggeri får du både kontante og servicemæssige fordele ved at vælge DataLøn og deres lønprodukter. DataLøn hjælper allerede over 8.000 virksomheder i byggebranchen med at lave løn til deres medarbejdere, og de kender derfor til dine behov, når der skal køres løn. Aftalen mellem DataLøn og DI Byggeri letter det administrative arbejde, så du får mere tid i hverdagen til din forretning. Skal DataLøn også hjælpe dig og din virksomhed?

Spar tid og penge

DataLøn giver dig blandt andet mulighed for:

 • automatisk overførsel og indberetning til SKAT, ATP, pension mv.
 • automatisk 0-indberetning til SKAT, så du undgår at få en bøde, hvis du ikke laver løn
 • automatisk hentning af navn, adresse og skattekort på dine medarbejdere
 • fri support på telefon, mail og chat - også om regler og lovgivning
 • mulighed for at lave løn tilbage i tiden, hvis der skulle ske en smutter
 • gratis app, så dine medarbejdere kan registrere tid, udlæg og kørsel.

DataLøn hjælper dig godt i gang, så du kan lave løn til dine medarbejdere med det samme. Hvis du har brug for hjælp, sidder DataLøns konsulenter klar til at hjælpe dig med alt fra lønfaglige til personalejuridiske spørgsmål. DataLøn kan også sørge for, at lønnen kører til tiden, så du kun skal indberette arbejdstimer for dine medarbejdere.

Kontante medlemsfordele

 • DataLøn - Danmarks mest komplette lønsystem, så du kan indberette løn til dinemedarbejdere enkelt og effektivt. Kun 20 kroner pr. lønseddel + serviceabonnement - og december måned er altid gratis!
 • SmartLøn-app - Lad dine medarbejdere indberette tid, kørsel og udlæg fordelt på arbejdsopgaver via vores app til mobilen. Gratis.
 • LønAdministration - Lad os klare (næsten) alt lønarbejdet for dig. Du skal kun bruge et par minutter hver måned på at fortælle os, hvad dine medarbejdere skal have i løn. Kun 99 kroner pr. lønseddel for 14-dagslønnede og 155 kroner pr. lønseddel for månedslønnede.

Se mere om aftalen og tilmelding her

Danløn

Nemt, billigt og sikkert lønsystem.

Lav løn online med Danløn - det gør cirka 45.000 andre danske virksomheder.

Du kan regne med, at alt det basale er på plads.

I Danløn kan du

 • Afregne løn og sende lønsedler til e-Boks, e-mail og Danløn app
 • Indberette til eIndkomst og FerieKonto samt overføre betalinger til SKAT og pensionskasser
 • Lave løn helt frem til kl. 10 bankdagen før udbetalingen
 • Lade medarbejderne registrere timer og kørsel direkte i Danløn app'en
 • Få hurtig hjælp i Danløn online support
 • Automatisk indberetning af lønsummer til DI Byggeri

Brugervenligt lønsystem

Det er en vigtig opgave at sørge for korrekt løn til medarbejderne. Med Danløn er du godt hjulpet - lønsystemet er nemt og brugervenligt, så derfor behøver du ikke særlige kompetencer inden for it eller løn for at komme i gang.

Danløn sørger for, at alt det formelle vedrørende udbetaling af løn er overholdt. Det betyder, at du nemt kan lave statistik-indberetninger og indberetninger til DI Byggeri.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du udnytter de funktioner, du skal bruge, kan du tilmelde dig et dagskursus her, hvor du får alle funktioner gennemgået.

Og så kan du altid hente hjælp i Danløns online support, hvis du møder udfordringer.

Arbejd effektivt med Danløn app

Lad medarbejderne bruge Danløns app. Så kan de selv registrere timer, uploade bilag og rette personlige oplysninger om bank og adresse. Så slipper du eller din lønadministrator for at gøre det.

Det eneste, det kræver, er et mobilnummer og en e-mailadresse på medarbejderen.

Hent app'en her og se, hvad den kan gøre for dig.

Gennemsigtig og simpel prisstruktur

Det koster kun kr. 20,- pr. lønseddel at bruge Danløn lønsystem. Ingen skjulte omkostninger eller bindinger.

Desuden taler Danløn sammen med de mest populære regnskabsprogrammer.

Prøv gratis demo her

ProLøn

Effektiv og tidsbesparende lønadministration med ProLøn DI Byggeri.

ProLøn DI Byggeri er et skræddersyet og brugervenligt lønsystem. Systemet er nemt og enkelt at bruge, og vi hjælper dig med at sætte det op, så det passer til din virksomhed – uden beregning.

Systemet kan automatisk indberette lønsummer til DI Byggeri, så du slipper for at gøre arbejdet. ProLøn DI Byggeri er endvidere integreret med en lang række andre it-løsninger, fx regnskabs-, timeregistrerings- og andre branchesystemer, så data kan overføres mellem systemerne. Du slipper for dobbeltregistrering af data, og du sparer tid og undgår fejl.

Det skal være nemt og enkelt

Der er mange regler og satser at holde styr på, når man skal køre løn. Kravet om indberetning til det offentlige stiller store krav til den lønansvarlige og lønsystemet. Som kunde hos ProLøn har du tilknyttet en lønkonsulent, som med sin viden kan bistå dig i forbindelse med lønadministrationen.

Vi sørger fx for overførsler til SKAT, ATP, pensioner, feriepenge og automatisk ajourføring af procentsatserne for arbejdsmarkedspension.

De overskuelige lønsedler og andre bilag kan leveres i e-Boks til medarbejderen og e-Boks Erhverv til arbejdsgiver, og løndata på alle medarbejdere kan tilgås fra ProArkiv – dit digitale arkiv, hvor du 24-7 kan hente løndata. Løndata, som gemmes trygt i sikkerhed for brand og tyveri i minimum 5 år.

En lønverden af fordele

 • Gratis hotline - Du får ifølge kunderne 'Danmarks bedste personlige support'
 • Gratis oprettelse af virksomhed og medarbejdere
 • Kun 20 kroner pr. lønseddel incl. eBoks + abonnement (For medlemmer af DI Byggeri er der 10 % rabat på abonnement i forhold til standardprisen)
 • Mulighed for indberetning af lønsummer til DI Byggeri
 • Mulighed for styring af ferie, feriefridage og afspadseringstimerne
 • ProArkiv - elektronisk opbevaring og vedligeholdelse af dine løninformationer
 • Mulighed for indberetning af løn- og fraværsstatistik til Dansk Arbejdsgiverforening
 • Mulighed for indberetning til DA-Barsel, DA/LO udviklingsfond samt Kompetence og samarbejds- og uddannelsesfond
 • Håndtering af S/H- og fritvalgskonto
 • Automatisk tømning af S/H ved årsskiftet
 • Venlig reminder på mail inden hver lønkørsel
 • Mulighed for afdelingsopdelte konteringsbilag
 • Gratis adgang til fordelagtige personalefordele hos PersonaleZonen.dk – spar op til 60% på tøj, rejser, sko, oplevelser, deals, kulturtilbud og meget mere...

Det er ikke besværligt at skifte til nyt lønsystem

ProLøns professionelle konsulenter hjælper dig med overgangen til dit nye lønsystem. Vi opretter din virksomhed og hjælper gerne med at oprette dine medarbejdere. Du kan skifte lønsystem året rundt! ProLøn sørger for at overføre S/H-saldi via saldi fra sidste lønseddel fra tidligere lønsystem.

Læs mere om ProLøn DI Byggeri her

Ny kampagne

ProLøn har altid været i front med digitalisering af lønprocesser og med den nye, moderne brugergrænseflade og nem integration til andre systemer bliver der nu mulighed for at udnytte dette maksimalt.

Nyt og brugervenligt design til den gode, gamle og solide lønmotor leverer effektiv digitalisering af alle de regler, der er i Danmark omkring skat, ferielov, indberetninger m.m.

Prøv en demo af det nye lønsystem her

LeverandørService

DI Byggeri tilbyder, at du kan bruge LeverandørService til betaling af fakturaer fra DI Byggeri.

Vi vil gerne have, at du får mere tid til det, der giver dig værdi. Når du er tilmeldt LeverandørService hos DI Byggeri, slipper du for indbetalingskort eller bankoverførelser i netbanken. Vi trækker betalingen for lønsum, deltagelse i kurser mv. direkte fra kontoen i din virksomheds pengeinstitut efter aftale med dig. Og der er ingen omkostninger for din virksomhed.

Tilmeld dig

Du skal blot indtaste dit medlemsnummer, bankkontooplysninger og CVR-nr. for at tilmelde din virksomhed til LeverandørService.

LeverandørService online tilmelding

Du bevarer overblik og får mindre papirarbejde

Vi sender fortsat fakturaer ud med almindelig betalingsfrist, hvor du kan se, hvor mange penge vi trækker. Du får altså samme information som i dag samt besked om, hvornår pengene bliver trukket.

Mulighed for at afvise betaling

Du kan afvise betalingen op til to dage efter, at betalingen er gennemført. Hvis betalingen allerede er gennemført, vil pengene blive tilbageført til din konto.

Betaling sker til tiden

På grund af travlhed eller ferie kan det ske, at regninger ikke bliver betalt til tiden. Med LeverandørService vil regningerne altid blive betalt til tiden. Du undgår derfor rykkere og gebyrer.

Regningerne betales altid på sidste rettidig betalingsdag.

Advokaternes Inkasso Service

DI Byggeri har en samarbejdsaftale med Advokaternes Inkasso Service.

Inkasso uden omkostninger

I april 2017 indgik DI Byggeri en samarbejdsaftale med Advokaternes Inkasso Service som betyder, at medlemsvirksomheder kan få inkasso uden omkostninger.

Læs mere om samarbejdet mellem DI Byggeri og Advokaternes Inkasso Service under menuen partnere på adressen www.inkassoadvokat.dk. Her kan du også få et overblik over hvilke økonomisystemer og andre services Advokaternes Inkasso Service integrere med. Benytter du et af disse systemer, kan du automatisere inkassoprocessen og i stedet bruge din tid på din forretning.

Rykkerservice uden omkostninger

Advokaternes Inkasso Service samarbejder med Rykkerportalen. Sammen kan de to virksomheder tilbyde både rykker- og inkassoservice uden omkostninger. Du kan læse mere om Rykkerportalen på adressen www.rykkerportalen.dk.

Husk inkassovarsel

Før en inkassosag via en inkassovirksomhed kan begynde, skal denne varsles. Dette følger af inkassoloven.

Læs mere om inkassovarsel på DI Byggeris hjemmeside, hvor du finder en vejledning om ”Rykkerskrivelser og inkassovarsel” samt en skabelon til en rykkerskrivelse inkl. inkassovarsel.

En skabelon til rykkerskrivelse inkl. inkassovarsel kan også hentes hos: www.inkassoadvokat.dk/rykker-med-inkassovarsel/.

Spørgsmål om inkasso

Har du spørgsmål til inkasso, er du velkommen til at kontakte Torben Stohn, inkassochef hos Advokaternes Inkasso Service på telefon 88 53 55 53 eller info@inkassoadvokat.dk.

Pronto Callcenter – Telefonpasning og receptionistservice!

Vidste du at 70 % af kunderne ringer videre til det næste firma på listen, hvis telefonen ikke bliver besvaret første gang?

Vi sørger for at ingen ringer forgæves til dit firma – og du får ro til dit arbejde!

Gode grunde til at overveje professionel telefonpasning

 • Er du i gang med noget vigtigt behøver du ikke afbryde arbejdet.
 • Ingen kald går tabt, og dermed ingen ordrer.
 • Vi er aldrig syge, på ferie eller lignende
 • Du bestemmer i hvor stort et omfang vi skal hjælpe dig
 • Vi svarer hurtigt og professionelt med dit firmanavn og giver dig besked om opkaldet på sms eller mail med det samme
 • Vi bestræber os på at være en del af din virksomhed og svarer altid med et smil i stemmen.
 • Vi passer rigtigt godt på din forretning – det er vigtigt for os at både du og dine kunder er glade for os!

Se mere om både os, vores services og vores priser her: https://www.prontocallcenter.dk/dansk-byggeri/ ligesom vi også er at finde på både Facebook og Instagram.

Kontakt os på tlf: 4445 0500 eller mail: kontakt@prontocallcenter.dk

Hvem er vi

Pronto Callcenter er et mindre firma med kontor i Stege på Møn, der hjælper en lang række forskellige virksomheder med at tage telefonen når de selv er forhindrede.

Vi sørger for at ingen kunder ringer forgæves og at ingen ordrer mistes, samtidig med at vi giver arbejdsro.

Vi svarer med firmanavn, fuldstændig som var det firmaets egen telefondame, og tager imod besked som med det samme sendes på mail eller sms.

Receptionistservice med viderestilling samt kalenderstyring er også muligt.

14 dages gratis prøveperiode

Der er altid 14 dages gratis og uforpligtende prøveperiode og vi har hverken abonnementer eller bindingsperioder hos Pronto.

Fordel for dig som medlem af DI Byggeri

Som medlem af Dansk Byggeri får du 10 % i rabat hvis du vælger at fortsætte efter prøveperioden.

 

Minuba

Med Minuba får du det fulde overblik over alle arbejdsprocesser i din forretning. Det betyder at du altid kan følge med i dine sager - fra tilbud til fakturering. Du får et overblik over dækningsbidraget på de enkelte sager og du kan hurtigt se, hvilke sager det er du tjener dine penge på! Du effektiviserer din drift, letter det administrative arbejde og sikrer en øget likviditet.

I Minuba er ordrehåndtering, tidsregistrering, kvalitetssikring og fakturering, samlet i ét system! Det betyder at din hverdag bliver meget nemmere og uden alle papirbunkerne på dit skrivebord.

"Minuba hjælper håndværkere med at drive en professionel forretning og vi ser netop, at evnen til at skabe en forretning starter med et godt online værktøj."
- udtaler adm. direktør for Minuba, Casper Hassø Nielsen.

Du kan hurtigt se hvor, hvornår og hvordan din virksomhed reelt tjener penge. Med Minuba bliver de vigtigste dele af forretningen samlet ét sted! Du forøger dit overskud med en ny indsigt, og får mulighed for at effektivisere din virksomhed igennem hele værdikæden. Du får mulighed for at vækste din virksomhed med fakta og ikke kun talent, fornuft og mavefornemmelser.

En effektiv håndværker-app som gør din hverdag nemmere

Når du logger ind i Minuba, går du blot ind på dit 'Overblik' for hurtigt at få et overblik over, hvor du eller dine medarbejdere skal hen den pågældende dag samt, hvilken type arbejde der skal udføres. Når du eller din medarbejder er ude på opgaven, vil I hurtigt kunne registrere timer og materialer direkte på sagen enten via app eller web, samt tilgå evt. dokumentation og udfylde kvalitetssikringsdokumenter.

Når arbejdet er udført hos kunden, er sagen klar til at blive faktureret med det samme.

Fakturering og ordrestyring til alle håndværks- og servicevirksomheder

Tømrer, kloak, VVS'er eller elektriker? Uanset hvilket fag du tilhører, så passer Minubas online fakturerings- og ordrestyringssystem til din branche og virksomhedsstørrelse.

"Efter at vi har fået IT-værktøjerne Minuba og e-conomic, er driften af vores virksomhed blevet meget nemmere! Med Minuba kan svendene afslutte deres sager fra bilen – allerede inden de kører hjem. Med Minuba og e-conomic har vi forbedret vores likviditet og effektivitet og driver en professionel virksomhed med glade kunder."
– Frank Nylander fra Schlæger & Andersen A/S

Funktioner i Minuba

 • Opret og udfyld nemt og hurtigt tilbud og ordre til dine kunder.
 • Time- og materialeregistreringer føres automatisk over på fakturaen.
 • Timeregistrering: Registrer tid direkte via appen og undgå timesedler i papirform.
 • Materialeforbrug: Materialer registreres direkte og nemt via appen eller stregkodescanner.
 • Planlægning: Planlæg dine medarbejderes tid og udnyt ressourcerne optimalt.
 • Stort udvalg af leverandør- og grossistaftaler sikrer dig et stort varekartotek fra over 60 leverandører.
 • Kvalitetssikring: Tilpas din kvalitetssikring, så dine medarbejdere altid udfører arbejdet som ønsket. Kvalitetssikringen udføres nemt ude hos kunden på enten smartphone eller tablet.
 • Fakturering: Dine fakturaer ligger altid klar til afsendelse, så snart arbejdet er udført. Det betyder hurtig og nem fakturering.
 • Ledelsesoverblik: Minuba giver dig samlet overblik over sager og økonomi, så du ved, hvor du bedst optimerer din forretning og tjener flest penge.

Vælg din opstartspakke på www.minuba.dk og kom godt i gang!
Der er opstartspakker fra 0 kr. Serveroprettelse er gratis.

Her kan du læse meget mere om, hvordan Minuba giver dig en mere effektiv hverdag med forbedret overblik og øget likviditet.

Kontakt Minuba på info@minuba.dk eller på 70702037 for at høre mere om dine muligheder.

Minuba GO – Gratis app til ordrestyring

Få gratis fakturering og ordrestyring til din forretning med Minuba GO. Med Minuba GO gør vi hverdagen lettere for de små håndværks- og servicevirksomheder med op til 2 brugere - helt gratis.

Med Minuba GO! får du blandt andet mulighed for at oprette tilbud og ordrer, administrere og registrere timer og materialer samt udarbejde og sende fakturaer direkte til kunden. Ligesom man kender det fra Minuba i dag.

Du kan digitalisere din forretning, helt gratis

Minuba GO! har helt speciel betydning for de nystartede og mindre håndværksvirksomheder. Ved at få adgang til gratis professionel fakturering og ordrestyring, betyder det at håndværkeren nu har alle informationer samlet i én app i lommen. Han skal derfor ikke rode rundt efter gamle noter, eller krøllede arbejdssedler når han skal ud til kunderne og udføre arbejdet.

I hverdagen vil du bare skulle logge ind i Minuba GO! og gå ind i "Overblik" for hurtigt at finde ud af, hvor du skal hen den dag, samt hvilken type arbejde du skal udføre. Når du er ude på opgaven, vil du hurtigt kunne registrere dine timer og materialer i din app, samt tilgå dokumentation og udfylde kvalitetssikringsdokumenter. Når du har udført arbejdet hos kunden, er sagen klar til at blive faktureret med det samme.

Download appen

Appen kan hentes i både Google Play og Appstore og kan bruges på alle slags smartphones.

Download Minuba GO!

EG One

Håndværkernes foretrukne it-system.

Få 3 måneder gratis, og se frem til en nemmere hverdag, en bedre økonomi og et forspring i kampen om kunder og opgaver.

EG One er ét samlet it-system til håndværkere, der understøtter dine arbejdsgange og hjælper dig automatisk med at holde tæt styr på forretningen og dine projekter. EG One blev lanceret i 2017 og er udviklet i tæt samarbejde med kunder fra branchen.

Vi giver en hånd med under hele byggeriet

Med EG One er der sat nye standarder for digital dokumenthåndtering, kvalitetssikring og tids- og materialeregistrering. Du har altid det fulde overblik, har alle dine dokumenter lige ved hånden og kan foretage tids- og materialeregistrering på farten. Du kan efter behov udvide med ny funktionalitet og fx gøre brug af EG Lønservice, EG Kalkulation og meget mere.

 • Digital kvalitetssikring i dine arbejdsprocesser. Benyt standardskemaer, eller opret dine egne kontrolpunkter.
 • CrediWire. Gør dit regnskab nemt forståeligt, og gør det muligt at sammenligne nøgletal på tværs af virksomheder i samme branche
 • Rykkerportalen. Slip for at bruge tid på at inddrive betaling fra dine kunder – udliciter opkrævningen, så du kan lave noget andet.
 • Bluebeam. Papirløse projekter med opmåling direkte på pdf-tegninger sikrer enkle arbejdsgange og øget produktivitet i byggeriet.

Det siger kunderne om EG One

Simon Hulsrøj Larsen har netop overtaget Murer- & Ingeniørfirmaet Bjarne Larsen ApS fra sin far, og han har digitaliseret det 40 år gamle familiefirma med EG One:

"Det betyder meget for mig at blive mødt af en fagperson, der selv er håndværker og bygningskonstruktør. Så ved vi, hvad vi taler om, fra starten. Jeg kunne med det samme se, at EG One kan mange af de ting, jeg efterspørger," siger Simon Hulsrøj Larsen om sine erfaringer med EG One.

Få de første 3 måneder gratis

Som medlem af DI Byggeri får du de første tre måneder gratis, når du skifter til EG One.

Læs meget mere om EG One – håndværkerne foretrukne it-system her eller ring til os på 7260 2060

Netbankforsikring

Nu kan virksomheder tegne en forsikring mod netbankindbrud. Den ny forsikringstype er et resultat af drøftelserne om, hvordan mindre virksomheder kan beskytte sig mod tab ved netbankindbrud.

Forsikringsløsningerne kan være relevante for virksomheder, der har en netbankaftale på erhvervskundevilkår, og som ikke i forvejen har en kriminalitetsforsikring, der dækker netbankindbrud. Det er imidlertid op til den enkelte virksomhed at vurdere behovet for en netbankforsikring, da behovet blandt andet afhænger af sikkerhedsniveauet i virksomhedens it-systemer.

Yderligere oplysninger kan fås hos Byggeriets forsikringsservice på tlf.: 70 26 16 60

Scan Office A/S - Kontorforsyninger

Hos Scan Office A/S kan du få alt til kontoret.

Nu kan der købes alt, hvad der skal bruges til kontoret til specielle lave priser for DI Byggeris medlemmer. Scan Office A/S, der er en anerkendt totalleverandør i kontorforsyning har i en aftale med DI Byggeri lagt en specialrabat ind til alle medlemmer.

Køb på nettet

Det er nemt at købe ind – det sker på Scan Offices hjemmeside. Hvis man ønsker at benytte aftalen, skal man oprettes som kunde hos Scan Office, og man får så et kundenummer og en kode, hvorefter man kan handle på Scan Office e-handelssystem.

Denne procedure er nødvendig, idet man skal logges ind på e-handelssiden med specialkode, således at de priser der vises, er DI Byggeris medlemspriser og ikke de almindelige "åbne" priser. Dem kan man i øvrigt se ved at kigge på den åbne e-handelsside.

De priser der vises, er medlemmernes pris efter rabat – altså nettopriser, så det er meget let at sammenligne med virksomhedens nuværende leverandør.

Scan Office giver prisgaranti

Hvis man – mod forventning – kan finde samme vare til en lavere pris andetsteds, vil Scan Office mod behørig dokumentation levere til samme pris.

DI Byggeri har gennem konkrete pristjek ikke fundet varer, der kunne fås billigere andetsteds, men hvis dette skulle ske for et medlem, hører DI  Byggeri, Indkøb meget gerne herom.

Dag til dag levering

At bestille via e-handel giver den fleksibilitet, at man kan lave sin bestilling døgnet rundt. E-handelbutikken er åben 24 timer alle ugens dage. Ordren leveres fra dag til dag forstået sådan, at du normalt modtager varerne dagen efter, Scan Office har modtaget ordren i normal åbningstid. Ordrer modtaget senest kl. 15.00 leveres også dagen efter.

Prøv derfor denne nye indkøbsmulighed og spar på kontorbudgettet. Udover kontorforsyning har Scan Office også salg af kontormøbler.

Gjensidige Forsikring

Få fordel af branchespecifikke forsikringer til din byggevirksomhed hos Gjensidige (tidligere Byggeriets forsikringsservice).

Har du overvejet at få en forsikring, der er skræddersyet til byggebranchen?

Det kan du hos Gjensidige. Her er forsikringsprodukter enkle og nemme at forstå og skræddersyet til DI Byggeris medlemsvirksomheder.

Gjensidige tilbyder 10 forskellige typer af forsikringer lige fra den lovpligtige arbejdsskadeforsikring til entrepriseforsikring og helbredsforsikring.

Få et uforpligtende forsikringstjek

Som medlem af DI Byggeri har du mulighed for at få undersøgt, om du kan få en bedre dækning ved at flytte dine forsikringer til Gjensidige.

Du skal blot indsende en kopi af forsiden af dine nuværende policer til Gjensidige, og ud fra oplysninger om dine nuværende forsikringsbehov og forsikringsdækninger udarbejdes et tilbud til dig og din virksomhed.

Kom godt og billigt fra start

Som nystartet håndværksvirksomhed kan Gjensidige også hjælpe dig med at få et overblik over dit forsikringsbehov. Med "Startpakken" er du og din virksomhed dækket de første 6 måneder - uden det sædvanlige bøvl.

Sigma

Sigma er Danmarks mest foretrukne løsning til tilbud og kalkulation. Med over 10.000 aktive brugere, benyttes Sigma dagligt af alle faggrupper og størrelser af virksomheder, som har fokus på gode arbejdsprocesser og en stærk bundlinje.

Bela-Byg - Tømrermester Benny Larsen
- Vi har ikke nogen skæverter mere - både fordi vores tilbud er skarpe og vi kender dækningsbidraget. Nogle tilbud har jeg regnet på 5-10 minutter fordi mængderne og tiderne allerede ligger der. Så har jeg fuldt overblik over timer, løn, materialer, mængder, tidsplan.

Egon Olsen & Søn – Direktør Michael Hoff-Møller
- Vi gider ikke rende og lave arbejde, hvis vi ikke tjener penge på det. Med Sigma kender vi vores nøjagtige omkostningsniveau og hvor langt vi kan gå ned i pris.

Hos Sigma har vi fokus på altid at lave den bedste løsning. Det betyder at brugervenlighed og funktionalitet går hånd i hånd, samt et stort udvalg af integration til andre løsninger gennem et tæt samarbejde med andre softwareleverandører, f.eks. til:

 • Tegning opmåling
 • Økonomi
 • Planlægning
 • Prislister
 • Bestilling

Kom nemt og billigt i gang med Start-pakken

Du kommer nemt og hurtigt i gang med Sigma gennem Start-pakken. Ved køb af en Sigma licens får du således:

 • Sigma software
 • GRATIS 2 timer kom-i-gang assistance
 • GRATIS Introduktionskursus

Sigma koster kun fra 339,- kr. om måneden, og hertil kan du som medlem af DI Byggeri fratrække 10% rabat på en evt. oprettelse.

Ring på 70 262 575 for at høre nærmere, eller gå ind på www.sigmaestimates.dk og prøv Sigma gratis i 14 dage.

Risma

Rabat på brugervenlig GDPR-løsning fra RISMA.

DI Byggeri kan nu tilbyde rabat på et af Danmarks mest benyttede it-systemer til overholdelse af kravene i persondataforordningen.

RISMA har sammen med advokatfirmaet Plesner udviklet en samlet, digital løsning, hvor de juridiske krav i persondataforordningen bliver omsat til praktiske og forståelige opgaver og procedurer. Løsningen hedder RISMAgdpr og er udviklet så både små og store organisationer, får en klar og struktureret GDPR-proces og guides gennem alle lovkrav på en nem og brugervenlig måde.

RISMAsimpleGDPR - løsningen til mindre virksomheder

RISMAsimpleGDPR er primært målrettet mindre virksomheder, der behandler personoplysninger i begrænset omfang. Det er nemt og enkelt at holde organisationen opdateret med persondataforordningens nye krav samt de hertil knyttede organisatoriske tiltag, ligesom løsninger er bygget op om enkelte processer og et brugervenligt visuelt overblik. Løsningen er cloudbaseret, så det er nemt og hurtigt at komme i gang.

RISMAgdpr – løsningen til større virksomheder

Ingen virksomheder er ens, og der er naturligvis forskel på, hvilket behov en mindre, mellemstor, stor eller global virksomhed har. Derfor har vi udviklet RISMAgdpr, som giver bedre mulighed for individuel tilpasning til din organisations behov samt mulighed for at gennemføre en mere tilbundsgående analyse af din organisations behandling af personoplysninger, hvad enten du selv driver processen eller har tilknyttet en ekstern rådgiver.

Med RISMAgdpr får du en enestående mulighed for at skabe sammenhæng mellem analyser vedrørende efterlevelse af specifikke krav i persondataforordningen, efterfølgende handlingsplaner og risikosætninger, så du styrker din organisations overblik over handlingsplaner, processer og potentielle risici. Ligesom den simple løsning, så ar RISMAgdpr også cloudbaseret.

Ved køb af Rismas produkter får du en to-timers implementeringspakke til en værdi af kr. 3.000 ekskl. moms.

Ring til os på 70 25 47 00 eller skriv på info@rismasystems.com for at høre nærmere om vores løsninger, og hvilken model der passer bedst til jeres behov.
Læs mere på rismagdpr.dk

Mileage Book

Mileage Book er Danmarks foretrukne digitale kørebog med over 50.000 brugere. Mileage Book er et enkelt digitalt system til håndtering af kørselsregnskaber jvf. SKAT's regler. Mileage Book kan tilpasses alle systemer og opfylde jeres behov til et kørselsregnskab.

Bliv fri for det manuelle Excel-ark

Det bliver hurtigt komplekst, hvis indberetning og godkendelse af kørselsregnskabet foregår manuelt og flere medarbejdere er involveret. Det er tidskrævende og der er højere risiko for fejl i processen. Problemet er løst med Mileage Book appen.

Simpel digital kørebog med Mileage Book

Man registrerer sine køreture automatisk via systemets app. Efterfølgende sendes det til godkendelse, hvor kørselsregnskabet nemt og hurtigt kan godkendes via et digitalt godkendelses-workflow. Når kørselsregnskabet er godkendt, sendes det til bogholderen, der indberetter et fejlfrit kørselsregnskab til løn, som overholder alle SKAT's krav.

Holder styr på 60-dages-reglen

Mileage Book kan håndtere 60-dages-reglen for de medarbejdere, der får kørselsgodtgørelse fra sin hjemmeadresse. Endvidere holder vi styr på for hvilke ture der kan udbetales skattefri kørselsgodtgørelse og hvilke ture der skal beskattes.

Hvorfor skal en kørebog være digital?

Medarbejder:

 • Automatisk og præcis registrering af alle ture
 • Korrekt udbetaling af kørepenge
 • Mindre spildtid med registrering af kilometer

Godkender:

 • Fuldt digitalt godkendelsesworkflow
 • Hurtigere og nemmere godkendelse af medarbejderes kørselsregnskab
 • Verificering af korrekthed i kørselsregistreringerne

Bogholder:

 • Nemt at håndtere kørselsregnskabet
 • Styr på kravene overfor SKAT
 • Enkel indberetning til løn

Vi har gjort det enkelt for godkenderen

Man får både adgang til Mileage Book konto via appen "Mileage Book Approval " og Mileagebook.dk. Det giver mulighed for den, som godkender at tage stikprøver, skabe overblik over kørselsrutiner og godkende kørselsregnskabet begge steder. På den måde effektiviseres håndteringen af kørselsregnskabet markant og sparer tid hele vejen rundt.

Mileage Book kan tilpasses virksomhedens ønsker

Automatisk start/stop funktion
Funktionen giver dig friheden til ikke at skulle tænke på at starte/stoppe din tur via appen. Det gør den automatisk med denne funktion.

AD-Integration
Medarbejderdata hentes direkte fra Active Directory, så data automatisk opdateres.

Mileage Book opretter automatisk nye brugere via AD integrationen, dermed skal I ikke bruge tid på oprettelse af nye brugere.

Single sign-on
Log på med dit Microsoft brugernavn og password. Med Funktionen Single sign-on (SSO) kan en medarbejder nøjes med et log ind til alle systemer, inklusiv Mileage Book.

Integrationsmuligheder
Mileage Book kan integreres med jeres Time/sagsstyringssystem, ERP system og lønsystem.

DI Byggeri og Mileage Book har indgået en aftale, der giver mulighed for jeres virksomhed, at få medlemsrabat. Mileage Book tilbyder din virksomhed 10 % på den endelige Enterprise aftale.

Ring og hør nærmere eller læs yderligere om Mileage Book:
http://info.mileagebook.dk/mileagebook-danskbyggeri

I kan kontakte os på:

Tlf. nr. (+45) 70 25 11 00
sales@mileagebook.com

Intempus - Time- og sagsstyring

Intempus er mobil timeregistrering til mindre og større virksomheder, der gerne vil modernisere og effektivisere deres forretning. Med Intempus bliver det daglige administrationsarbejde let og effektivt for både medarbejdere, ledere og bogholdere.

Medlemmer af DI Byggeri får vores Pro-pakke til kun 89 kr. pr bruger/måned (Normalpris 119 kr. pr bruger/måned).

Intempus er med andre ord:

 • Et uundværligt værktøj for medarbejderen på farten, der har brug for at registrere fakturerbare timer, materialer og andre udgifter. Intempus' app virker både online og offline og sender indberetningerne direkte til godkendelse.
 • Et system, der giver overblik over arbejdstid, sager og projekter samt opbevarer al data, så der kan laves løn i lønsystemet eller faktureres kunder i økonomisystemet. Som administrator i Intempus kan du planlægge medarbejdernes arbejdsdag

Funktioner

 • Timeregistrering direkte på Intempus' app, som fungerer online og offline
 • Registrering af udgifter (materialer, diæter, tillæg, kørsel, m.m.)
 • Planlægning af sager, projekter og medarbejdernes arbejdstid
 • Overenskomst og overtidsberegning så du slipper for komplekse lønberegninger
 • Godkendelsesflow med mulighed for flere godkendere
 • Meget mere

Se alle Intempus' funktioner på intempus.dk/funktioner

Intempus integrerer med andre systemer, som sammen med Intempus er med til at sikre en endnu lettere, mere fleksibel og fyldestgørende administration.

Integrationspartnere

Økonomipartnere

 • e-conomic
 • Navision
 • Business Central
 • Billy
 • Uniconta
 • C5

Lønpartnere

 • Proløn
 • Danløn
 • Dataløn
 • Zenegy
 • Lessor
  Visma Løn
 • EG løn

Kvalitetssikring

 • iKontrol

Vi sætter systemet op for dig, tilpasser det til dine behov og hjælper dig godt i gang. Vi har altid gratis support.

Få en gratis og uforpligtende demo af systemet. Det tager kun 15 minutter at finde ud af, om Intempus kan give din virksomhed en hjælpende hånd i den travle arbejdsdag.

Kontakt Intempus på 26 39 04 00 eller se mere på intempus.dk

Apacta

Der er nu indgået en aftale mellem IT-firmaet Apacta og DI Byggeri, hvor aftalen giver medlemmer af DI Byggeri mulighed for at vælge 6 funktioner i Apactas enkle timeregistrering, sagsstyring og kvalitetssikring til prisen for 4 funktioner. Apactas IT-program arbejder sammen med de mest anvendte økonomiprogrammer og fakturaer fra de store leverandører kan indlæses direkte i programmet.

Optimér bundlinjen og likviditeten med Apacta

Med Apacta har det aldrig været nemmere at holde styr på tidsregistrering, materialer og kvalitetssikring. Apacta er udviklet i tæt samarbejde med kunderne og med en tidligere kloakmester bag roret, hvilket har sikret at Apacta kender byggebranchens udfordringer.

Du kan i løbet af blot få minutter lave dine dagsedler, opnå et økonomisk overblik og sende fakturaer fra dag til dag - det er både nemt og hurtigt!

Med Apacta får du altså både mulighed for at spare penge på kort- og langt sigt. Dét er smart, og det giver dig mulighed for at bruge tid på de ting, der virkelig skaber værdi i din hverdag.

Glade kunder

Fra flere af Apactas kunder lyder denne beskrivelse:
"Fantastisk program, fantastiske mennesker og supporten er også fantastisk."

Apactas funktioner

 • Nem registrering af tid via check in- og ud funktion.
 • Materialestyring med automatisk indlæsning af produkter.
 • Tilpasset kvalitetssikring og dokumentation.
 • Integreret med løn- og økonomisystemer.

Sådan fungerer det

 • Opret eller vælg sag
 • Registrér tid og materialer
 • Få leverandørfakturaer direkte på sagen
 • Fotodokumentation og kvalitetssikring
 • Integrér med eget økonomisystem
 • Økonomisk overblik over sagen
 • Hyppig fakturering til kunde

Systemet kan tilpasses efter branche og behov. Under behovsafdækning og oprettelse tilpasses systemet, eventuelle blanketter og skemaer.

Prøv gratis

Prøv gratis i 14 dage her eller læs mere på www.apacta.com

Kontakt

Apacta
Tlf: 7734 7834
Mail: kontakt@apacta.com
Hjemmeside: www.apacta.com

 

E-conomic

Med e-conomic er du sikret et regnskabsprogram, som gør at du kan fokusere på det, der skaber værdi i din virksomhed og for dig som håndværker. Der kommer styr på time- og materialeforbruget samtidig med at smarte og smidige arbejdsgange for alvor gør en forskel i hverdagen. Og som medlem af DI Byggeri får du tilmed 25 % rabat det første år.

Du får derfor mulighed for at:

 • Indberette jeres time- og vareforbrug med få klik
 • Holde styr på virksomhedens kørsel, udlæg, tillæg og gebyrer
 • Få adgang til lageret, mens du er på farten og planlægge arbejdet bedre
 • Se omsætningen, uanset hvor du befinder dig
 • ​Få integration til dit ordrestyringssystem
 • Arbejde nemt sammen med din revisor eller bogholder

"Nu er alt webbaseret, reolerne med mapper er væk, og det hele kører på e-conomics server. Vi sparer en masse tid, når det hele ligger inde i systemet, og vores revisor har et login til vores e-conomic-side, så de kan se, hvordan vores økonomi ser ud og kan holde øje med regnskaberne."
- Morten Rosenberg, Indehaver, CPH Steel

Se også hvordan og hvorfor håndværksvirksomheden, Raaschou, skiftede til e-conomic: https://youtu.be/cG3aGDJao6c

Det får du som medlem af DI Byggeri

Aftalen mellem DI Byggeri og e-conomic giver eksklusivt 25 % medlemsrabat på abonnementet det første år. Hvis du skifter fra et andet regnskabsprogram, behøver du ikke være bekymret. Vi hjælper dig nemlig med at flytte al din data med over, så du kan skifte, når du er klar til det.

Du gør brug af rabatten ved at klikke her og udfylde kontaktformularen. Du kan også give os et kald på 78 79 19 55 og høre mere om dine muligheder for at sætte fart på din virksomhed.

MAGURU

MAGURU CRM - et helt nyt værktøj i IT-værktøjskassen til byggebranchens virksomheder

Med MAGURU CRM får man en bedre styring og sikring af kommunikationen mellem kunder og virksomhedens medarbejdere. Systemet kan også sikre at en besked fra kunden ikke "falder ind mellem 2 stole" og misforståelser opstår i den manglende kommunikation.

Aftalen mellem DI Byggeri og MAGURU giver en fritagelse for opstartgebyret på kr. 7.500 ex. moms og man betaler for 10 måneder for det første år.

Ifølge MAGURU giver det nye IT-værktøj markante fordele - bl.a.:

Spar tid og penge, og få flere stamkunder og nye kunder via anbefalinger, med Maguru CRM.

Maguru CRM er en kommunikationsplatform, som optimerer jeres interne og eksterne kommunikation og hjælper jer med at give en bedre kundeoplevelse.

Platformen er udviklet specifikt til håndværksbranchen og integrerer med jeres regnskabs- og ordrestyringssystem. Systemet opsamler al kundekommunikation automatisk, og viser det på én samlet tidslinje så alle medarbejdere har overblik over kommunikationen.

De opsamlede data spejles i en gratis app til jeres kunder, som samler al kommunikation og alle dokumenter ét sted, og gør det nemt for kunden at kontakte jer igen næste gang de har behov for hjælp.

Læs mere på www.maguru.dk
eller ring til os på 8988 3399

Relateret indhold