Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

DI Byggeri

Reklame, marketing og web

Som medlem af DI Byggeri har du nogle eksklusive muligheder for annoncering, hjemmesideopsætning og it-løsninger.

Group Online - webløsninger

Medlemmer af DI Byggeri kan få en køreklar hjemmeside inklusive drift, hvor der gives ca 20% rabat til DI Byggeris medlemmer.

Group Online leverer professionelle hjemmesider til mindre og mellemstore virksomheder. Alle hjemmesider har et brugervenligt opdateringsværktøj (CMS), der tillader kunden selv at opdatere sin hjemmeside ganske simpelt.

Det betyder at man i virksomheden selv kan indsætte og udskifte tekster og fotos på hjemmesiden, direkte fra virksomhedens egen computer – døgnet rundt, og lige så tit man har behov for at opdatere sin hjemmeside.

Online marketing og dygtige medarbejdere

Herudover hjælper og rådgiver Group Online om markedsføring af hjemmesider, og hvordan man får mest for pengene. For langt de fleste af vores kunder er det vigtigt, at deres hjemmeside kan findes på søgemaskinen Google, hvilket kan opnås ved at benytte sig af Group Onlines SEO eller Google Ads-løsninger.

Group Online har dygtige grafikere, webdesignere og programmører, der kan tilbyde yderligere udbygninger af den eksisterende hjemmeside med mobilsite, Facebook- virksomhedsprofil, banneranimationer, tekstforfatning, design af logo og meget mere.

Kontakt

Group Online på telefon 55 55 55 55 eller via mail info@grouponline.dk

Læs mere om Group Online her

Relateret indhold