Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

20.01.20 DI Byggeri Nyheder

51.000 behandlinger med sundhedsordningen i PensionDanmark

7.700 medarbejdere under Dansk Byggeris overenskomster fik i 2019 glæde af behandlinger gennem deres sundhedsordning i PensionDanmark. Læs mere om mulighederne i sundhedsordningen.

Det blev til i alt 51.000 behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør, eller zoneterapeut på et af sundhedsordningens over 147 sundhedscentre. Medarbejderne fik i snit syv behandlinger gennem sundhedsordningen, og det var typisk for problemer i ryg og arme.

Sundhedsordningen

Medarbejderne har i sundhedsordningen bl.a. også mulighed for at få hjælp til en hurtig diagnose samt telefonisk sundhedsrådgivning. Som virksomhed kan man også ringe til sundhedsrådgivningen og fx få hjælp i forhold til sygefravær.

Læs mere om mulighederne i sundhedsordningen

 

Relateret indhold