Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

22.10.20 DI Byggeri Nyheder

Vejen mod 2030 - Et Danmark uden energispild

Den 19. oktober var DI Dansk Byggeri med til at afholde en klimapolitisk konference med fokus på at undgå energispild. Programmet lagde op til drøftelser af både energieffektivisering og -renovering samt klimaplaner og hvordan erhvervslivet kan bidrage til den grønne omstilling.

På konferencen drøftede politikere, virksomhedsledere og fagfolk fra en række organisationer prioritering af den kommende klimaindsats, med udgangspunkt i klimapartnerskabernes anbefalinger og klimaplaner fra DI og IDA.

Her deltog blandt andet boligminister Kaare Dybvad, der fortalte om sit syn på, hvordan vi skaber et mere energieffektivt Danmark i 2030.

- Der er ikke nogen tvivl. Vi skal holde fast i 70%-målsætningen. Og byggeriet og energieffektivisering af eksisterende bygninger spiller en aførende rolle i at nå det mål, sagde Kaare Dybvad.

Du kan se eller gense hele dagen her.

Herunder kan du se billederne fra dagen

Fotos: Ricky John Molloy

Relateret indhold