Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

10.12.20 DI Byggeri Nyheder

Genindførsel af lønkompensationsordningen

På baggrund af nedlukningerne i 69 kommuner er regeringen og arbejdsmarkedets parter den 10. december 2020 blevet enige om at genindføre den midlertidige ordning om lønkompensation.

Som følge af smitteudviklingen er der indført lokale nedlukninger i 69 kommuner i hele landet, som omfatter tvangslukning af kultur og fritidsinstitutioner, restauranter og cafeer mv. i området.

Nedlukningen og restriktionerne medfører derudover også afledte konsekvenser for en række yderligere virksomheder, herunder leverandører til nedlukkede virksomheder.

Derudover kan du her se FAQ om lønkompensation for tvangslukkede virksomheder.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælpe, er du velkommen til at kontakte Juravagten, hvor DI's eksperter inden for ansættelsesret og personalejura sidder klar til at hjælpe dig.

Åbningstider:

Mandag til torsdag kl. 8.00 - 17.00 
Fredag kl. 8.00 - 16.00

Telefon: 3377 3377
Mail: jura@di.dk

Relateret indhold