Foto: Colourbox

14.12.20 DI Byggeri Nyheder

Nyt fra Under Hjelmene

I den nyeste udgave af Under Hjelmene bliver der sat fokus på indretning og brug af arbejdsbilen. Ligeledes kan du få en masse historier fra branchen, samt få indblik i nye tekniske hjælpemidler. Udover avisen er der også en ny podcast klar om Renoveringshuset.

Hvordan ser din bil ud?

Denne udgave af Under Hjelmene indeholder et tema om arbejdsmiljø i håndværkerbilen. Det er vigtigt, at man blandt andet tager højde for bilens indretning, når arbejdet skal udføres. I Under Hjelmene får du råd og vejledning til, hvordan du f.eks. optimerer indretningen af bilens førerplads, læsser og losser din bil, og  hvordan du kan være trafiksikker.

Ny podcast

Arbejdsmiljøavisen Under Hjelmene har udgivet årets sidste podcast, der sætter fokus på, hvordan du undgår farlige stoffer og kemi, når du renoverer. Podcasten fortæller, hvordan du i praksis bruger hjemmesiden Renover-sikkert.dk, uafhængig af, om det er privat eller professionelt. I podcasten besøger vi en villarenovering, der fortæller, hvordan hjemmesiden har været med til at understøtte renoveringen og klarlægge, hvilke stoffer huset kunne indeholde.

Du kan lytte til podcasten her, eller finde den ved at søge på ”Undgå farlig kemi, når du renoverer”, hvor du normalt henter dine podcasts.

Download eller bestil avisen

Under Hjelmene er en gratis avis, som du kan få tilsendt avisen til både kontoret eller ud til byggepladserne. Du kan også downloade den gratis og læse den online. Hvis du vil høre mere om arbejdsmiljø, har Under hjelmene flere podcasts, der berører flere forskellige arbejdsmiljøproblematikker.

Om avisen

Under Hjelmene er en avis, som er udgivet i samarbejde mellem 3F og DI Dansk Byggeri. Avisen er gratis og indeholder arbejdsmiljøhistorier fra bygge- og anlægsbranchen. I denne udgave er hovedtemaet håndværkerbiler. Udover at udgive aviser har Under Hjelmene også deres egen podcast, som du kan finde og lytte til her. 

Relateret indhold