09.03.20 DI Byggeri Nyheder

Tre nye vejledninger om værdiskabende nedrivningsproces

Værdibyg har lanceret tre vejledninger, som giver anbefalinger, råd og tjeklister til cirkulær nedrivning, miljøkortlægning og udbud af nedrivningsopgaver. Læs mere om vejledningerne og download dem her.

Nedrivning af bygninger spiller en afgørende rolle for byggeriets bæredygtige omstilling. Det kan have store negative konsekvenser for klimaet, arbejdsmiljøet og budgettet, hvis ikke processen håndteres ordentligt. Læs om de tre nye vejledninger her:

Cirkulær nedrivning

Nedrivningsprocessen udgør et afgørende led i den cirkulære værdikæde i byggeriet. I denne vejledning kan du få konkrete anvisninger til, hvordan nedrivningsprojekter kan planlægges og udføres, så genbrug og genanvendelse fremmes mest muligt.

Download cirkulær nedrivning 

Miljøkortlægning og nedrivning

I denne vejledning kan du læse om, hvordan du undgår forsinkelser, ekstraregninger og tvister med en god og retvisende miljøkortlægning af skadelige stoffer.

Download miljøkortlægning og nedrivning

Udbud af nedrivningsopgaver

Undgå svingende priser og uklare udbudsgrundlag, der skaber konflikter. Denne vejledning klæder dig på til fremtidige udbud af nedrivningsopgaver, der skaber et bedre konkurrencegrundlag samt en øget sikkerhed for, at arbejdet udføres som forventet.

Download Udbud af nedrivningsopgaver

Relateret indhold