Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

05.05.20 DI Byggeri Nyheder

AB 18 som tegneserie

Som noget nyt kan du nu få AB 18’s regler som læsevenlige tegneserier, fx om mangler eller aflevering. Hent Dansk Byggeris nye tegneserie-faktaark her.

Dansk Byggeri har lavet faktaark om udvalgte emner i AB 18. Faktaarkene forsøger på en enkelt eller et par sider at forklare emnerne:

  • ændrings- og udførelsesret
  • aflevering
  • mangler
  • 1-års gennemgang.

Download faktaarkene her

Faktaarkene indeholder tegninger, og måske synes du, de egner sig til en dialog med din kunde, fx når I skal blive klogere på, hvad entreprenøren er ansvarlig for på en 1-års gennemgang.

Forslag og kommentarer
Der er flere faktaark på vej, men hvis du savner et faktaark om et særligt emne eller har forslag eller kommentarer til dem, vi har lavet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Louise Dahl Krath Jensen på lkr@danskbyggeri.dk

Kontakt
Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Dansk Byggeris juridiske afdeling på telefon 72 16 00 00.

Relateret indhold